avatar uživatele

Tesss

off
JménoTess
Věk27 let
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Tesss
plakát
American Horror Story
20. května 2013
další názory k seriálu

Creepy opening

Dlouho jsem neměla na co se dívat tak jsem hledala nějaké zajímavé seriály. Narazila jsem na AHS, už název mě dost zaujal a navíc, když jsem ho objevila bylo teprve pár dílů tak mě napadlo, že to snadno doženu a budu to sledovat. Tak jsem si pustila první díl. Dívala jsem se v noci což už pro mě byla první špatná věc. Hrozně jsem se bála, ale opravdu jsem člověk co se rád bojí a navíc u tohoto seriálu se bojíte tak nějak příjemně (jestli se to tak vůbec dá říct :D). No prostě mě pak celý ten děj pohltil. Musím ale přiznat, že u první série jsem se často ztrácela, kdo je fakt živý a kdo ne a co se fakt děje a tak.

Druhá série pro mě po jedničce byla jasná volba. Musím říct, že jsem byla hodně mile překvapena, když jsem tam uviděla stejné herce, ale při tom v úplně povahově odlišném charakteru. Bavilo mě to, taky jsem se často bála, ale úplně nejděsivější pro mě bylo (i u první série) opening video... ta hudba a hrozivé výjevy. U první série nějaké nechutnosti ve sklenicích a u druhé série ještě děsivější výjevy a šílené jeptišky :D a ta hudba tomu opravdu dodá korunu.

No každopádně je tento seriál můj oblíbený! :)

57 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
71 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
100 %
plakát
Prolhané krásky
29. dubna 2013
další názory k seriálu

Nápad dobrý...

Skvělý nápad. Prostě nápad na zápletku a to všechno dohromady dalo stvořit dobrý seriál, který uchvátil mnoho lidí. Ale podle mě to mělo skončit dokud se v tom člověk mohl ještě jakž takž vyznat. Nyní, ve čtvrté sérii, se stalo už tolik věcí a objevilo se tolik postav a spletitých tajemství, že už je to prostě příliš. Nejdřív si všichni myslí, že "A" je někdo, potom zase že ne, potom zase někdo jiný, potom zase ne, dál jsou to osoby 2 a najednou je celý "A Team". Kdo by se v tom potom neztratil, že?
Můj názor prostě je, že kdyby v třetí sérii, nebo možné ve čtvrté už odhalili kdo je "A" bylo by to nejlepší. Přijde mi, že seriál už postupně ztrácí úroveň, což je hrozná škoda.

70 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
80 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 10 lidí
60 %
plakát
Banshee
28. dubna 2013
další názory k seriálu

Banshee

Musím říci, že již při shlédnutí traileru na tento seriál jsem věděla, že to musím vidět! Zaujal mě nejen hlavní hrdina, ale i prostředí a prostě celkový dojem seriálu. Ale naprosto nic mě nemohlo připravit na skutečný děj seriálu. Hlašku od Joba "You was the most notorious thief in the country and now you want to play cop?" si pořád říkam a hrozně mě to baví. Prostě tenhle seriál mě překvapil a to velmi příjemně. Rvačky, sex a to všechno dohromady tvoří hrozně dobrej a zajímavej seriál, který by měl každý alespoň zkusit... jestli na to teda máte žaludek ;).
Jinak nejvíc mě asi baví přístup samotného šerifa Hooda, který bez problému jde a podá si každého ať udělal co udělal.
Už od začátku prostě víte, že to bude hardcore a už sami musíte vědět jestli se vám to bude líbit. Mě ten celkový příběh a propletené vztahy a postavy prostě baví.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
83 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
90 %