avatar uživatele

arosa

off
JménoRosie
Věk
BydlištěHabeš
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky arosa
plakát
Bratrstvo neohrožených
9. července 2014
další názory k seriálu

Bratrstvo...

nemám ráda válečné filmy, a tak jsem dost dlouho odolávala. Nakonec jsem se přeci jen rozhodla,že zkusím pár dílů...a musím se přiznat,že mě tento seriál,hodně zaujal. Pro mě výborně zpracováno,dojemné,skvělá hudba .Klobouk dolů před vojáky kteří bojovali ve válce,a mnohdy narukovali dobrovolně ,mladí kluci,kteří ani vlastně nevěděli do čeho jdou,jaká hrůza je tam čeká. Dnes jsem viděla devátý díl, a ten mě totálně dostal.Ta strašná bezmoc obyčejných lidí,vyhladovělých,utýraných k smrti..
Při sledování tohoto seriálu,jsem se nutně musela zamyslet,jestli problémy které mám,jsou opravdu tak hrozné a neřešitelné. Nemůžu jinak než dát 100%

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
100 %
plakát
Drákula
14. listopadu 2013
další názory k seriálu

Dracula

Po dvou dílech které jsem viděla ještě nedokážu pořádně hodnotit.Zatím se mi Dracula líbí.Pro mě zajímavé efekty,a také se mi líbí zapracování minulosti Draculy do dnešní doby.Zatím hodnotím takhle,uvidím jak se bude děj dále vyvíjet .
Tak mi skončil seriál,který jsem si oblíbila. Hodnocení jsem změnila na 90 % .Četla jsem knihu o Draculovi,a chtěla jsem vidět filmové zpracování.Viděla jsem několik,ale tenhle seriál se dostal doslova pod kůži. Nějak si nemůžu pomoct,ale přesto že je to úpír, já z něj cítím hlavně tu neskonalou lásku, a té je jaksi v poslední době dost málo.Takže já seriál hodnotím na devadesát procent.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
90 %
plakát
Grimm
12. listopadu 2013
další názory k seriálu

GRIMM

Seriál mě moc baví,líbí se mi na něm,že je vždy každá epizoda uzavřena, a v každé další se vždy dozvíme něco nového o Grimmech a Wesenech.Nick a Monroe nám dokazují,že vlastně i nepřátelé ,mohou spolu dobře vycházet a vzájemně si být nápomocní.Je to pro mě dobrá oddechovka.Těším se vždycky na nový díl. No a Monroe, ten je prostě úžasný .

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
90 %
plakát
Arrow
9. listopadu 2013
další názory k seriálu

Arrow

Když jsem viděla pár prvních dílů,neočekávala jsem nic moc zvláštního.Jelikož se mi hlavní hrdina líbí,vydržela jsem a sledovala seriál dál.Názor jsem už dávno změnila.Arrow je velice napínavý,akční seriál.Oliver,Diggi a Felicity nemají chybu,je to správně sehraná a sympatická trojka.Velmi vydařené jsou i vstupy ze života na ostrově.Oliverova sestra vnáší do děje taky trochu rozruchu. Nechybí napětí,akce a nezbytná láska.Těším se na další díly .Po shlédnutí nových dílů jsem musela zvýšit hodnocení .

63 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
90 %