MichelleCZSP

off
JménoMíša
Věk30 let
BydlištěJihlava (České Budějovice)
Twitter@michelleczsp
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky MichelleCZSP
plakát
Vražedná práva
12. prosince 2014
další názory k seriálu

Tak jak se vyvléct z vraždy...

Když jsem viděla pilotní díl, nejdříve jsem si pomyslela "jako vážně? to je fakt divný, ale musím vědět kdo ho zabil", potom při každém dalším díle kdy postupně vysvětlovali zápletku (která je hned v prvních minutách pilotu) to začínalo být zajímavý a sama jsem si skládala kousíčky k sobě, jak to bude asi pokračovat.
Musím říct, že tohle není zrovna typ žánru, který vyhledávám, i když se na žánry nijak nezaměřuji. Ale když to zhodnotím celkově, musím říct, že je to velmi zajímavý nápad a hodně lidí, kteří mají v sobě trochu detektiva se tohoto seriálu chytnou hned... každý přece chce vědět, co se vlastně stalo.
KAŽDÝ ZAJÍMAVÝ PŘÍBĚH, MÁ ZAJÍMAVOU ZÁPLETKU.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
100 %
plakát
Agenti S.H.I.E.L.D.
12. prosince 2014
další názory k seriálu

V pozadí Avengers...

Když to shrnu, filmy Marvelu se mi zatím líbili všechny a myšlenka, že Coulson bude mít "vlastní" seriál se mi opravdu zamlouvala. Po první sérii jsem byla opravdu nadšená, nemohla jsem se nabažit každého dalšího dílů a vždy jsem byl netrpělivá, co se bude dít dál. Na začátku druhé série jsem byla malinko zklamaná, nečekala jsem, že se bude děj vyvíjet zrovna tímhle směrem, ale musím říct, že jak se pomalinku propracováváme ke konci, je tam něco, co mě zase chytlo a nemůžu se dočkat dalších dílů. Seriál jako takový mě musí zaujmout po prvním dílů, je nespočet seriálů, u kterých jsem to vzdala hned po začátku, ale tenhle mě opravdu chytl a ještě mě nepustil.

57 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
57 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
100 %
plakát
Knihovníci
12. prosince 2014
další názory k seriálu

Skladiště

Pokud jste měli rádi Skladiště 13, tenhle seriál je přesně pro vás. Přijde mi to až podezřele podobné, ale nemůžu si stěžovat. Líbí se mi myšlenka, pokračování filmů Flynna. Dobré zpracování, dobře obsazení herci, vlastně není co vytknout. Snad jen to, že by se to klidně mohlo jmenovat Skladiště 14.

57 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 14 lidí
100 %
plakát
Lovci duchů
12. února 2013
další názory k seriálu

just saying...

Podle mě je to skvělý seriál, každý si v něm něco najde. Chvílemi je sice slabší, ale jmenujte seriál, u kterého byli všechny díly perfektní.
Nejen, že má velmi vtipné části, dokonce na ten humor po nějaké době přijdete a smějete se i maličkostem.
Také se musím zmínit o dobře zvolených mužských rolích. Oba herci jsou velmi nadaní.
V každém díle si najdete aspoň jednu perfektní hlášku. V každé série je minimálně jeden "maximálně" komický díl od první minuty do té poslední.
O hudbě se nemohu ani zmínit, je jak už jsem řekla vícekrát, prostě perfektní.

55 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
73 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 11 lidí
100 %