avatar uživatele

The uninteresting

off
Jméno
Věk
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatele The uninteresting
plakát
Flash
14. června 2017
další názory k seriálu

Přišel jsem, viděl jsem a lituji.

Předem bych se chtěl omluvit fanouškům The Flash, protože mým názorem je určitě nepotěším. No začal bych asi pozitivními věcmi, které budou kratší. Jednou z mála pozitivních věcí na seriálu The Flash je hlavní postava. Berry byl sympatický už od prvního dílu. Druhá věc je propojení mezi Arrow a Legends Of Tomorrow. Určitě musím ocenit nápady tvůrců s propojením vedlejších dějových linek Flashe a Arrowa. Třetí a poslední kladná věc na The Flash jsou postavy a charaktery. Velmi se mi líbí charaktery postav a vyvíjení vzájemných vztahů. Tak a teď se dostávám k záporům. První věc a to je ta, která mě nejvíce vadí na the Flash je cestováním časem. Ano samozdřejmě, že o tom tak trochu seriál je. Cestování časem, země 1 a země 2. Ovšem po nějakém čase jsem se začal ztrácet co se týče času. Věčné cestování časem a cestování ze dvou různých zemí jsem už ani nevěděl kdo je kdo, a kdo je odkud a kde se tam vzal a proč tu je a však chápete co se tím snažím říct.Myslím si, že se už i tvůrci začali ztrácet v tom, ve které časové linii se vlastně příběh odehrává. Druhá věc je úmrtí postav. Je mrtvý-obživne, je mrtvý-obživne, je mrtvý-není mrtvý a pořád dokola. A poslední zápornou věcí na The Flash je zmatek. Zmatek? Ano zmatek. Postupem času nevíte jaká postava je z jaké země, jaká postava přišla z minulosti a jaká z budoucnosti. Hlavní záporáci v The Flash jsou k smíchu. Celkový příběh a minulost Barryho je tak průhledná, nudná a nezáživná až to bolí.Postupem času si kladete otázku, zda je někdo v seriálu bez nějaké schopnosti, tajné minulosti a podobně. Závěr? Hledáte-li seriál s dobrým příběhem, dobrými zápletkami a překvapivými momenty, tak se od The Flash otočte zády a nikdy se nevracejte. Hledáte-li seriál na vymytí mozku, přeplněnou nereálnými, nepřehlednými věcmi, tak jste našli svého favorita. Seriál The Flash hodnotím 30 body a to jen z milosti a díky Barrymu.

73 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
45 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 11 lidí
30 %
plakát
Vikingové
14. června 2017
další názory k seriálu

Little Pigs, little pigs

Vikings jsou lepší než Game of Thrones. Tuto větu jsem slýchával častěji a častěji. No a jednoho krásného dne jsem se rozhodl se podívat na Vikings. Proč? Protože jsem se na ně chtěl podívat? NE! Protože moje naivní já si nedokázal připustit, že je něco lepší. No a teď jsme tu. Jeden z největších fanoušků The Vikings. Asi bych měl začít od hlavního představitele The Vikings , slavného a proslulého Ragnara Lothbrocka. Tato postava ve mě ze začátku vytvořila smíšené pocity. Ovšem časem jsme všichni zjistili jaký Ragnar opravdu je. Ale to není jediná pozitivní věc na The Vikings. Velmi se mi líbí prostředí, zasazení do děje, historická přesnost, věrohodné kostýmy, vyvýjení charakterů, nečekané momenty. Časté úmrtí postav je jediná věc, které mě na The Vikings rozčilují. Každopádně musím zmínit také intro The Vikings. Hudba je přímo fantastická, ale nemyslím pouze hudbu v intru, ale mýslím hudbu po celou dobu seriálu. The Vikings dlouhou dobu kolísalo mezi prvním a druhým místem v mé příčce nejlepších seriálů, ale od 3 série se vyhoupli na 1. místo a já nemám jinou možnost než hodnotit plným počtem bodů.Zaprodal bych duši ďáblu, abych mohl schlédnout The Vikings na first feeling. Závěr? Myslím, že seriál The Vikings je výborný, s výborným potenciálem.Doporučuji všem co čekají na svůj oblíbený seriál, protože The Vikings vám tu chvíli zaručeně zkrátí a dost možná si ho oblíbíte více, než si dokážete na začátku připustit.

86 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
100 %
plakát
Ztraceni
25. dubna 2016
další názory k seriálu

Konec

Podle mého názoru konec Lost je velmi slabý a to mi nepatrně změnilo názor. Ale samozřejmě je to luxusní seriál plný napětí a proto silně doporučuji. Ale jak říkám, ten konec.

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
80 %