21. 11. 2019

Den v seriálech: Hawaii crossover, Vikings, V-Wars a další

Nepřehlédněte

Herec Clive Owen se ujme role bývalého amerického prezidenta Billa Clintona ve třetí sérii American Crime Story, která bude pojednávat o jeho poměru s Monicou Lewinsky, který vyvolal na konci minulého tisíciletí po celém světě velký skandál.

Sága Vikingů bude pokračovat na Netflixu. Streamovací služba objednala sequel k seriálu Vikings (Vikingové), který ponese název Vikings: Valhalla. Objednáno je 24 epizod a za seriálem stojí tvůrce původních Vikingů Michael Hirst. Příběh se odehrává sto let po původním seriálu a sleduje dobrodružství nejslavnějších vikingů – Leifa Eriksona, Freydis, Haralda Harada a normandského krále Viléma Dobyvatele. Stateční muži a ženy budou bojovat o přežití v neustále se měnící a rozvíjející Evropě.

Crossover mezi seriály Hawaii Five-0 (Hawaii 5–0) a Magnum P.I. byl oficiálně potvrzen. Epizody budou odvysílané v pátek 3. ledna 2020.

Castingy

Stephen Bishop: pilot Run the Worlds (Starz)
Dan Bakkedahl, Augusto Aguilera: Made for Love (HBO Max)
Austin Stowell: The Old Man (FX)
Gary Oldman: Slow Horses (Apple)
Sophia Di Martino: Loki (Disney+) Kelly Macdonald: Line of Duty
Juan Pablo Raba: Coyote (Paramount)

Premiéry

Intelligence: 18. února 2020 na Sky

Nové projekty a seriály

Fox objednává minisérii / psychologický thriller Sometimes I Lie, v hlavní roli se představí Sarah Michelle Gellar. Projet se inspiruje románem bývalé BBC novinářky Alice Feeney. Hlavní hrdinkou je Amber Reynolds, která je v kómatu. Nemůže si vzpomenout, jak se to stalo, ale ví, že nešlo o nehodu. Je vyděšená a uvězněná ve svém vlastním těle. Snaží se dát dohromady vzpomínky na minulý týden. Má manžela, který ji již nemiluje, sestru, která skrývá nebezpečné tajemství a bývalého přítele, který ji nechce nechat na pokoji. Amber ví, že někdo lže a že její život je stále v ohrožení. Děj skáče mezi současností, týdnem před její nehodou a sérií dětských vzpomínek z deníků před dvaceti lety.

Apple TV+ objednává špionážní drama Slow Horses, v hlavní roli se objeví Gary Oldman. Jedná se o adaptaci románů Micka Herrona a za projektem stojí producent Graham Yost (Justified). Jackson Lamb je chytrý, ale výbušný vůdce skupiny špionů, kteří skončí v exilu MI5 poté, co byli vyloučeni z hlavní služby za své chyby.

Další střípky

Skončilo natáčení Arrow. Herci a tvůrci se rozloučili dojemnými zprávami na sociálních sítích. Souhrn můžete najít např. na Deadline.

Trailery

V-Wars


Project Blue Book


Deadwater


Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
patrik1177

patrik1177

No s tím spin-offem Vikings si snad dělají legraci. Kvalita Vikings v posledních letech výrazně...
před 4 roky
zip

zip

Už se těším na Slow Horses:-)
před 4 roky
Další články k tématu