9. 7. 2020

Naya Rivera z Glee se pohřešuje! Vyšetřovatelé počítají s nejhorším

Naya Rivera z Glee se pohřešuje! Vyšetřovatelé počítají s nejhorším

Herečka Naya Rivera se od středečního dne pohřešuje v oblasti jezera Piru v jižní Kalifornii. Oddělení místního šerifa zahájilo rozsáhlé hledání herečky poté, co byl její čtyřletý syn nalezen sám na lodi na jezeře ve středu odpoledne.

Podle dostupných informací si herečka půjčila loď okolo jedné hodiny odpoledne tamějšího času. O tři hodiny později našli lidé z jiné lodi jejího syna samotného. Chlapec policistům uvedl, že Riviera si šla zaplavat, skočila z lodi, ale už se zpátky nevrátila.

Vyšetřovatelé nyní herečku hledají, ovšem počítají s tím, že se jedná o potenciální utonutí. Do akce se zapojily i helikoptéry, drony a týmy potápěčů. Hledání bylo dočasně přerušeno se západem slunce, opět se bude pokračovat [ve čtvrtek] ráno.

Naya Rivera je seriálovým divákům známá především z role roztleskávačky Santany Lopez z hudebního seriálu Glee. Kromě toho jsme ji mohli vidět také v Devious Maids (Mazané služky) a Step Up: High Water, který byl nedávno prodloužen pro druhou sérii na Starz.

Glee má na herecké tragédie za poslední roky patent. Už během vysílání seriálu tragicky zemřel představitel Finna Cory Monteith, který se předávkoval drogami. O několik let později spáchal sebevraždu Mark Salling (Puck), kterému hrozily desítky let vězení za dětskou pornografii.

Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře73zobraz všech 73 příspěvků
IrmaVep

IrmaVep

Ano, měl by ;)
před 3 roky
andromache

andromache

Proto jsem to tam taky dopsala :D.
před 3 roky
IrmaVep

IrmaVep

Tak nám uběhl rok... furt tomu nemůžu věřit. Ach jo. Zrovna dneska mi mp3 hodila "Back to Black".
před 2 roky
Další články k tématu