18. 10. 2014

Seriálové osudy: Jeden pokračuje, druhý končí

Seriálové osudy: Jeden pokračuje, druhý končí

Další dva seriály už ví, jestli se v příštím roce vrátí. Jeden je letní, druhý začal teprve nedávno. Společného nemají nic kromě data, kdy byl jejich osud odtajněn.

Začneme lepšími zprávami. Z těch se může radovat novinka Kingdom od DirecTV. Stanice mu objednala dalších dvacet epizod, což je prakticky obnovení pro dvě série. První desítka se odvysílá na podzim 2015, druhá o rok později.

Dvacet dílů se bude natáčet najednou, produkce začne na jaře. Seriál točící se okolo boxerů na okraji společnosti měl premiéru teprve 8. října, ovšem dočkal se pozitivních recenzí. DirecTV nezveřejňuje čísla sledovanosti, ovšem zástupce stanice se nechal slyšet, že už nyní jde o jeden z nejpopulárnějších seriálů stanice vůbec.

Pro DirecTV je to letos již druhá objednávka na dvacet epizod. V létě ji získalo drama Rogue.

Nyní k nemilým zprávám. Zářez v noci čekal na letní novinku od Lifetime s názvem The Lottery. Dramatický thriller se odehrává v době, kdy ženy přestaly mít děti a lidská populace čelí záhubě. Úspěšně bylo oplodněno sto embryí a skrze loterii se vybere sto žen, které je odnosí a nové děti porodí.

Z Lottery se nikdy nestal silný hráč. Pro Lifetime byl tento projekt výrazným vybočením z žánrového proudu; stanice se převážně zaměřuje na rodinná dramata a soap opery pro dospělé ženy (taková dospělejší verze ABC Family). Svých deset epizod doodvysílal seriál na konci září.

Stanici tak zbývá z již obnovených pouze Devious Maids. K tomu se přidají novinky Un-Real a Damien. O osudu Witches of East End dosud nebylo rozhodnuto.

Úderná hláška pro podporu sdílení. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
danielosbourne

danielosbourne

Doufám, že Witches of East End bude prodlouženo.
před 9 roky
LenkaTalaskova

LenkaTalaskova

Také v to doufám, je tam jeden pořádný cliffhanger a dva takové menší. Prostě pokračování si to přímo...
před 9 roky
verunkawrath

verunkawrath

také doufám,snad držím pěsti dost zatnuté
před 9 roky
Další články k tématu