24. 1. 2018

Keiynan Lonsdale jako Wally West mění Flashe za Legendy

Keiynan Lonsdale jako Wally West mění Flashe za Legendy

Všem fanouškům rozrůstajícího se CW universa zahrnující seriály Arrow, Supergirl, The Flash a Legends of Tomorrow by mohla dnešní zpráva přijít oboustranná, ať už kladná, či naopak. Vedení stanice totiž sdělilo médiím, že herec Keiynan Lonsdale, hrající ve Flashovi hlavní postavu Wallyho Westa, přesune svou postavu do Legend. Zde bude dál figurovat jako hlavní postava.

Prvně se s jeho staronovou postavou setkáme v 11. díle letošní řady, v epizodě Here I Go Again, která se bude vysílat 19. února. Naplno se s Wallym začneme vídat již od 13. epizody.

„V momentě, kdy se Keiynanova postava začala vzdalovat své rodině, Flashovi a celkově se změnila, věděli jsme, že je na čase Wallyho Westa nasměrovat vstříc novému osudu,“ sdělil výkonný producent seriálu Phil Klemmer. „S koncem letošní řady Legend Wally uzná, že tento seriál se na hrdiny kouká jinak.“

Pro Wallyho Westa ovšem nepůjde o první setkání s dalšími hrdiny, objevil se totiž i v nedávném crossoveru, který se stal dalším sledovanostním úspěchem stanice. Mimo to hrál i v premiéře Legend 10. října loňského roku.


Máte rádi postavu Keiynana Lonsdala? Je pro Vás Wally West důležitý? Bude velkou změnou účinkování Lonsdala v Legendách, namísto toho, co nám zatím předvedl ve Flashovi? Těšíte se na únorový návrat?

Líbilo se? Tak to dej vědět světu! 
emJey (Miloš Janů)

emJey (Miloš Janů)

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
carolos

carolos

Najotravnejšia postava celého seriálu sa teraz presunie do druhého seriálu, aby otravovala tam. To je od...
před 6 roky
ShedStories

ShedStories

Za mňa je Wally až druhá najotravnejšia postava vo Flashovi. Prvé miesto si Iris stráži dobre.
před 6 roky
Yellow

Yellow

Wally je svým způsobem ještě dítě, tak ho beru s rezervou, v otravnosti vévodí Iris, která ted...
před 6 roky
Další články k tématu