21. 5. 2018

Lucifer odvysílá dvě extra epizody

Lucifer odvysílá dvě extra epizody

Stanice Fox před několika dny zrušila své drama Lucifer, což se setkalo s hlasitými projevy nevůle ze strany fanoušků. Do dnešní doby nebyly oznámeny žádné plány ohledně toho, že by seriál měla převzít jiná stanice či streamovací služba. Přesto je zde alespoň malá náplast, kterou Fox divákům nabízí.

Stanice oznámila, že odvysílá dvě bonusové epizody, které byly natočeny letos na jaře a měly se stát součástí čtvrté řady, která ovšem logicky již nevznikne. Oba tyto díly se budou vysílat 28. května, tedy dva týdny po finále celého seriálu.

Pokud však čekáte na smysluplné zakončení, tak máte smůlu. Jde totiž jen o bonusové díly, které jsou samostatné a nemají s hlavní dějovou linkou nic společného. V první epizodě Lucifer a jeho tým budou vyšetřovat vraždu dětského psychiatra. Následovat bude díl režírovaný hercem Kevinem Alejandrem, ve kterém Luciferova matka vytvoří alternativní dimenzi, v níž Lucifer žije ve světě, kde nikdy nepotkal Chloe, ale zato má svobodu volby.

Těm, kteří si přejí a doufají v návrat Lucifera (teoreticky je možná šance u některé ze streamovacích služeb, jako je Amazon, Hulu nebo třeba Netflix), doporučujeme sledovat Twitter Toma Ellise (Lucifer). Ten se do toho totiž díky fanouškům a jejich podpoře neskutečně opřel a společně s dalšími herci bojuje. Můžete dokonce pomoci tím, že budete tweetovat hashtagy #SaveLucifer #PickUpLucifer. V posledních dnech se fanouškům z celého světa podařilo na Twitteru dokonce Lucifera opakovaně dostat mezi nejvíce diskutovaná (trending) témata na světě.


Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře24zobraz všech 24 příspěvků
Case*Wawe*Make

Case*Wawe*Make

Když jsem viděla nápis, tak jsem jásala. Po přečtení článku bych někoho uškrtila. Fox jsi myslí, že když...
před 5 roky
phoboska

phoboska

Som rada, že v tom nie som sama :D Stále verím v záchranú. Pokiaľ Ildy a Joe nepovedia No, it's...
před 5 roky
Anduska

Anduska

Prosím prosím ať se to povede! 3:-)
před 5 roky
Další články k tématu