23. 5. 2018

Trailery na novinky 2018/19: Fox

Předposlední stanicí, u které se podíváme na nové trailery, je Fox. Máme tu čtyři seriály, které se budou ucházet o naši přízeň. Který vás zaujme?

Tipněte si kdo přežije

Letošní tipovačky se účastnilo více než 1000 registrovaných uživatelů. Jako vždy, ani letos nikdo netrefil vše.

Pokud vám bylo loni líto, že jste prospali start, tak letos máte šanci tuto osudovou chybu napravit.

Tipněte si KDO PŘEŽIJE a ukažte, že máte lepší odhad než SerialZone a vaši soupeři…

Jít na tipovačku →

Upfronts za námi a na nás tu čeká spousta trailerů. Stejně jako v minulých letech, tak i letos organizujeme velkou tipovačku KDO PŘEŽIJE. Všichni, kdo se v minulých kolech zúčastnili, musí uznat, že to minimálně všechno to rušení a obnovování zpestřilo. Na vyhodnocení budeme muset kvůli několika novinkám čekat pravděpodobně až do konce léta, ale to nám nebrání pustit se do rozboru osudů nadcházejících novinek.

Doufejme, že tímto velkým kláním, kterým tipovačka bezesporu je, opět zpestříme někdy bolestivé rušení seriálů. Pravidla zůstávají stejná jako v minulých letech, ale to už se dočtete přímo na stránkách tipovačky. Po uzavření (na konci léta) opět zveřejníme tipy všech týmů + vaše zprůměrované tipy, jako hlas lidu. Uvidíme, kdo letos svoji křišťálovou kouli vyleštil nejlépe.

Naše tipy na stanici Fox najdete v tomto článku. Jsou zatím předběžné a ještě nad nimi budeme – stejně jako vy – párkrát přemýšlet (takže máme taky uzávěrku na konci prázdnin). Ale třeba vám náš pohled pomůže při rozhodování. Když už ne, tak minimálně ty trailery, co jsou v článku zahrnuty, by mohly…

ragelly

ragelly: Vážně? Podle popisu to nebylo tak strašné, ale po zhlédnutí traileru jsem znechucená. Tohle nebude dobrý, to opravdu vůbec nebude dobrý. Jako bys e Fox ještě nepoučil z toho průseru, jakým před několika lety byl podobně laděný sitcom Dads. Tohle je to samé, jen ještě horší, protože tu chybí ten mladší element.

Tip: Zruší.

Fruiko

Fruiko: Poslední dobou se nějak s důchodci roztrhl pytel. Ve filmech vykrádají banky a evidentně trend pokračuje do seriálů. Že by se tu objevila nová cílovka? Každopádně pro nás ostatní je to děsná nuda.

Tip: Zruší.

Drunk_Queen

Drunk_Queen: Tak takhle jsem se už dlouho nezasmála. Vlastně jo, podobně vtipný je třeba vypnutý monitor. Nůž, který vám sjede z jídla, aby říznul vás. Ha ha ha. Fakt vtipné. Nechte si to.

Tip: Zruší.

Tempy

Tempy: Tohle má nějakou cílovou skupinu?! Někdy těm Američanům opravdu nerozumím. Takhle si představuju naprosto zbytečný seriál.

Tip: Doufám ve zrušení, ale u Amíků člověk nikdy neví.

ragelly

ragelly: Druhý trailer a opět musím říct, že na papíře to vypadalo o dost líp než podle traileru. To vypadá, že ta holka se vůbec nestane součástí toho experimentu. Je to úplně stejné jako Believe před několika lety, a očividně to bude i stejná nuda. Myslela jsem, že agent bude dohlížet na to, aby se jí nic nestalo během experimentování, ale že s ní bude utíkat před „velkou zlou společností“, to jsem teda zklamaná. A proč si vůbec ti lidi neseženou jiné dítě, vždyť jich jsou miliony…

Tip: Zruší.

Fruiko

Fruiko: E? Musel jsem si přečíst popisek, abych pochopil, proč jako zrovna tohle jedno dítě je to důležité, a furt to nechápu. No co, seknul se nám agent, bereme jakékoliv jiné dítě, po Americe jich budou tucty. Celé mi to přišlo jako nelogická splácanina.

Tip: Zruší.

Drunk_Queen

Drunk_Queen: Ok, tomuhle nerozumím. Ten trailer nevypadá tak hrozně, ale vlastně to vůbec nedává smysl. Proč se tak namáhají kvůli jedné holce? Chápu, že potřebují dítě, ale pochybuju, že tahle holčička je jediným dítětem ve vesmíru, na planetě, v USA, v tomhle městě, v téhle ulici… Chápu, že potřebují nějaký důvod, ale tohle je prostě mimo. A jak moc mimo bude zbytek?

Tip: Zruší.

Tempy

Tempy: Tento trailer vypadá jako něco, na co bych se dívala, a to je zároveň jeho největší problém – všechno to tu už bylo, stejné náměty jsme už viděli na všechny možné způsoby. Ničím novým mě nezaujal, přesto mu dám šanci.

Tip: Podle mě minimálně druhou řadu dostane.

ragelly

ragelly: Typická právničina, která se bude snažit co nejvíc působit na emoce diváka. Vypadá to docela podobně jako Conviction. Ale nevadí mi to, jsem fanouškem epizodní právničiny, tady je navíc sympatická hrdinka. Celkově Fox bývá každý rok nejlepší, letos je to ale katastrofa. Proven Innocent vnáší alespoň trošku světla do té šedi a nudy, kterou v dnešním článku máme. I tak to ale zruší.

Tip: Zruší.

Fruiko

Fruiko: Na to, aby to byla zábavná právničina, na kterou jsme zvyklý, to vypadá děsně pomale. Chci vidět drsné prývnické bitky a ne srdcebolné nekonečné zpovědi typu: „Já to nebyl(a).“

Tip: Zruší.

Drunk_Queen

Drunk_Queen: Tak tohle vypadá z těch prvních tří zatím nejlépe, pokud to bude epizodní a pokud budou zajímavé případy. Ale stejně je to pořád slabota. Kvůli tomuhle Fox rušil třeba Lucifera, jehož zrušení tu vyvolalo takovou vlnou nevole?

Tip: Zruší.

Tempy

Tempy: Pro Rachelle Lefevre mám slabost už od dob, kdy chtěla zakousnout Kristen Stewart! :D Jen se obávám, jestli to bude stačit. Základní myšlenka seriálu je zajímavá, ale jak dlouho z ní mohou tvůrci čerpat, než to celé sklouzne ke case of the week a každý týden to bude to samé v bledě modrém?

Tip: Tady opravdu těžko říct. Myslím, že v Americe to až tak bodovat nebude.

ragelly

ragelly: Dear Mother of God. Proč. Tohle byl asi nejhorší letošní trailer, který jsem zatím viděla. Jistě, ještě nemám za sebou NBC, ale tohle je horší než všechny ty trapárny na ABC. Novinka pod lupou bude utrpení. Na Foxu se letos očividně zbláznili. Nebo všechny normální lidi vyhodili a nechali si jen nějaké ředitele sportovní sekce, kteří rozhodovali i o tom, co zaplní program, když nepojede program. A ti si vylosovali ententýky třeba tohle…

Tip: Zruší.

Fruiko

Fruiko: No letos mě teda FOX zklamal na všech frontách. Skoro vypadá, že opisuje od CBS. Tohle může snad leda doufat v to, že to animákový blok zachrání.

Tip: Zruší.

Drunk_Queen

Drunk_Queen:No tak to má teda zase ránu. Já normálně brečím. Zoufalstvím. Se na Foxu zbláznili? Si z nás dělají srandu? Jak tohle někdo mohl vidět a říct si: „Jo, tohle je dobrý.“? To je to nevyděsilo? Nechtěli utéct a brečet v rohu? Já chci. Jako pardon, ale tady se holt asi všechno zruší, jestli mají rozum.

Tip: Zruší.

Tempy

Tempy: Zde mám stejný problém jako u Cool Kids. Asi nechápu tento styl humoru. Prostě mi to nepřijde vtipné. Takže promiň Rele, ale ne.

Tip: Zruší. Doufám.

Jít na tipovačku →


Jak se vám líbí trailery? Souhlasíte s našimi tipy? A už máte odtipováno?

Další díly seriálu
Za každej like dostane autor bonbón! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře22zobraz všech 22 příspěvků
luckily

luckily

No, já se teda dvakrát zasmála u Cool Kids, Rela jsem ani nedojela, protože tohle fakt není nic pro mě....
před 5 roky
Annie2809

Annie2809

Tak kvůli těmhle s prominutím kravinám se musel rozloučit Lucifer? Vážně? Tohle je obrovská bída. Do...
před 5 roky
sandokan555

sandokan555

K FOX trailerom som sa vyjadroval uz skor ale tak ... The Cool Kids: trapnost The Passage: podla traileru ...
před 5 roky
Další články k tématu