15. 9. 2012

Ryan Hansen z proutníka cukrářem a další novinky v obsazení

Ryan Hansen z proutníka cukrářem a další novinky v obsazení

Ryan Hansen, známý především rolí proutníka ve Veronice Mars, si zahraje v seriálu 2 Broke Girls cukrouše Andyho, který je velmi způsobný, skoro jako Willy Wonka. Ale na kterou z holek bude cukrovat? Max a Caroline se s ním setkají při prodeji muffinů. Střetnutí neproběhne úplně hladce, ale určitě by pro nás nebylo překvapením, kdyby mu Caroline postupně propadla. Andy se poprvé objeví v šesté epizodě 2. řady a je možné, že i v několika dalších epizodách.

Carrie Preston míří zpátky do Dobré manželky (The Good Wife)

Herečka si zopakuje roli úžasně praštěné advokátky a to v několika podzimních dílech. Není ale jasné, zda se opět objeví kvůli tomu, aby pomohla Lockhartu Gardnerovi.

Postava Ace v Arrow

Střihne si ji Kyle Schmid. Celé jméno postavy je Kyle Reston aka „Ace“ (Eso), který je členem seskupení Royal Flush Gang, které se skládá ze samých zloduchů, kteří jsou pojmenováni jako karty (King, Queen, Ten, Jack a Ace).

Poprvé je uvidíme v šesté epizodě a představí se nám jako bankovní lupiči a ďábelští karetní hráči.

Brad Beyer obsazen do dvojdílu NCIS

V listopadu v Námořní vyšetřovací službě uvidíme Brada Beyera jako kapitána Joe Westcotta. Příběh rozdělený do dvou epizod se bude zabývat PTSD (posttraumatická stresová porucha) v armádě.

Beyerova postava je v emocionální dějové lince popisována jako vzorný vůdce jednotky, který se vrací z Afghánistánu poté, co jeho nejlepší přítel a další muži přišli o život. Při výslechu Gibbse a dalších vyšetřovatelů se u něj začne projevovat ona porucha, která také možná pramení z jeho vztahu s otcem, bývalým mariňákem.

Výkonný producent Gary Glasberg naznačil „opravdové propojení“ mezi Westcottem a Gibbsem. Téma by také mohlo zasáhnout i další agenty, neboť jejich práce je též velmi stresová a jistě jim moc nepomohlo zničení jejich velitelství.

Nickova expřítelkyně v New Girl

Nicka bude na Halloween pronásledovat jeho vlastní minulost v podobě Amelie (Maria Thayer). Jedná se o holku, která mu zlomila srdce, když chodil na univerzitu a Nick je do ní pořád zblázněný. Na základě toho, jak známe Nicka, není představitelné, aby tohle skončilo dobře, ale alespoň by mohla být sranda.

Amelie navštíví našeho barmana a přinese s sebou hroznou (spíše vtipnou) chybu. O jakou se přesně jedná, můžeme zatím pouze spekulovat.

Dalši hvězdy v Arrested Development

Ve velmi očekávané 4. řadě seriálu Arrested Development se můžeme těšit na hvězdné tváře jako je Liza Minnelli, která si svou roli v podobě Lucille 2 zopakuje. To samé platí o Henrym Winklerovi alias Barry Zuckerkornovi. Nyní bylo oznámeno, že se v seriálu objeví Isla Fisher a Terry Crews. Další detaily ohledně jejich rolí jsou zatím nejasné. Dále také uvidíme Judy Greer (Kitty Sanchez), Scotta Baio (Bob Loblaw) a Mae Whitman (Ann Veal).

Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
allyska

allyska

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře10zobraz všech 10 příspěvků
Helo

Helo

Nechci bejt rejpal, ale Gibbs a spolu jsou v klasický NCIS... v NCIS:LA to vede G. Callen ;-)
před 11 roky
allyska

allyska

v pohodě, já si to uvědomila při psaní článku, chtěla to opravit a zapomněla, ted už je to v pořádku :)
před 11 roky
Meimei

Meimei

Na Ryana v 2BG jsem zvědavá, ve VM jsem ho měla docela ráda, ač to byl proutník největší :D Tak snad...
před 11 roky
Další články k tématu