25. 6. 2023

Týden v obraze: Jack Ryan, Zaklínač, Warrior a další...

Týden v obraze: Jack Ryan, Zaklínač, Warrior a další...

Týden: 26. června 2023 – 2. července 2023

Pojďte se spolu s námi podívat přehledně na to, co nás v následujícím týdnu v seriálovém světě čeká a nemine.

Užitečné odkazy


Na které seriály se v tomto týdnu těšíte nejvíce vy?

Average Joe (BET+, novinka)

Joe Washington zjistí, že jeho nedávno zesnulý otec ukradl nebezpečným lidem miliony dolarů, a ti si teď myslí, že Joe ví, kde jsou, takže musí co nejrychleji najít pravdu a ztracené miliony.

Cannes Confidential (Acorn TV, novinka)

Děj se odehrává na pozadí Cannes a Azurového pobřeží a soustředí se na vztah idealistické a ambiciózní policistky a bývalého zločince a mistra padělání, který je na útěku před policií i mafií. Dvojice je nucena uzavřít nepravděpodobné, ale překvapivě úspěšné partnerství v boji proti zločinu, díky němuž v každé epizodě úspěšně vyřeší případ vraždy. Dlouhodobý příběh se pak soustředí na pátrání hlavní hrdinky po zločincích, kteří hodili vinu na jejího otce, místního policejního hrdinu, uvězněného za vraždu, kterou nespáchal.

Claim to Fame (ABC, 2. série)

Tato nová reality-show vyzývá 12 příbuzných slavných osobností, aby překročili stín svého slavného člena rodiny a žili společně pod jednou střechou, skrývali svou identitu a usilovali tak o vlastní slávu a bohatství.

The Bachelorette (ABC, 20. série)

The Bachelorette – Dívka na vdávání, je americká seznamovací reality show. Jedná se o spin-off stejné soutěže pro muže The Bachelor – Muž na ženění. 1. řada (2003) Trista Rehn, která nezvítězila v první řadě The Bachelor, si vybrala Ryana Suttera. Jsou stále svoji a mají spolu 2 děti. Finále se stalo jedním z nejsledovanějších programů v historii reality show. Soutěžící Bob Guiney byl vybrán do 4. řady The Bachelor. 2. řada (2004) Meredith Phillips, kterou neposlal dál Bob Guiney (viz nahoře), si vybrala Iana Mckee. Svůj vztah v únoru 2005 ukončili. 3. řada (2005) Jennifer Schefft, kterou si v 3. řadě The Bachelor vybral Andrew Firestone, dostala v lásce druhou šanci poté, co jejich vztah skončil. Rozhodla se pro ředitele galerie výtvarného umění Jerryho Ferrise. V průběhu poslední epizody, požádal Jerry Jen o ruku. Ona jeho návrh odmítla a prohlásila, že mezi nimi nepřeskočila jiskra. Jennifer se nakonec bez pomoci reality show povedlo najít lásku a v květnu 2009 si vzala PR agenta z Chicaga Joea Watermana. V listopadu 2010 pár přivítal první dítě, dceru Mae Elizabeth. 4. řada (2008) Po 3leté pauza se v The Bachelorette objevila DeAnna Pappas, která již účinkovala v 11. řadě The Bachelor, kde ji Brad Womack neposlal do dalšího kola. DeAnna dala přednost Jesseimu Csincsakovi před Jasonem Mesnickem. 9. května 2009 se měli brát, ale v listopadu 2008 oznámili rozchod. Ve 13. řadě The Bachelor s Jasonem Mesnickem jako svobodným otcem žádajícím v lásce o druhou šanci, se Pappas překvapivě vrátila. 5. řada (2009) Jillian Harris odmítnutá Jasonem Mesnickem ve 13. řadě The Bachelor se stala 5. slečnou na vdávání a zároveň 1. ne-americkou (pochází z Kanady). Ve finále ji o ruku požádál Ed Swiderski. Jejich vztah ale v červenci 2010 skončil. Soutěžící Jake Pavelka byl vybrán do 14. řady The Bachelor. 6. řada (2010) Ali Fedotowsky, která ve 14. řadě The Bachelor odkráčela od Jakea Pavelky, se stala 6. dívkou na vdávání. Jejím vyvoleným se stal Roberto Martinez; zatím jsou stále spolu. 7. řada (2011) V 15. řadě The Bachelor odmítnutá Ashley Hebert se stala sedmou slečnou na vdávání.

The Champions (B/R Football , 7. série)

Animovaný komediální seriál. Hvězdy Ligy mistrů žijící společně v obřím sídle ve stylu reality show. Co se stane, když dáte ty nejlepší hráče a trenéry pod jednu střechu?

Días mejores (Prime Video, 2. série)

Seriál vypráví o těžkých chvílích, které jsou důsledkem ztráty milované osoby, a optimisticky ukazuje, že navzdory zraněním je možné se dříve či později znovu smát, milovat a především znovu žít.

Dimension 20 (Dropout, 18. série)

Vítejte v zemi draků, čarodějů – a výchovných poradců? Mistr hry Brennan Lee Mulligan představuje první RPG hru CollegeHumor s nádechem 80. let.

Freeks (Disney+, novinka)

Příběh o rocku, lásce, slávě a zrazených snech. Život Gaspara, talentovaného hudebníka a lídra skupiny FreeKs, se nečekaně zvrtne, když ho přátelé obviní ze zločinu, který nespáchal. Toto obvinění má pro Gaspara dalekosáhlé následky. Je odhodlán dokázat svou nevinu a získat zpět svůj dřívější život. Gaspar se vydává hledat skutečného viníka a dělá vše, co je v jeho silách, aby ho vypátral.
Mezitím jeho bývalá skupina den ode dne získává na popularitě. Gaspar musí sledovat, jak se zbývající členové kapely Ulises, Ludovico, Coco a Juani vyrovnávají s ohromujícím úspěchem a co s nimi dělá tlak a rozporuplnost slávy. Během své hudební cesty neboli cesty za pravdou procházejí všichni procesem vývoje, v němž se začínají ptát sami sebe, kdo jsou, aby zjistili, čeho se bojí a kým nakonec chtějí být.

Grown-ish (Freeform, 6. série)

Nejstarší dcera Johnsonů, Zoey, míří na vysokou a rychle zjistí, že poté, co opustí rodné hnízdečko, ne vše jde jako po másle. Zoey se ve škole setkává s profesorem marketingu Charliem a dalšími studenty i lidmi z vedení školy. Seriál je spin-off sitcomu Black-ish.

Delete (Netflix, novinka)

Přáli jste si někdy, aby někdo úplně zmizel z vašeho života? Pokud by mohla jediná fotka telefonem nechat zmizet kohokoli, kdo by to v životě byl? Aim a Lily spolu mají mimomanželský poměr – oba jsou v nešťastných vztazích se svými partnery. Když se telefon „Delete“ náhodou dostane do Lilyina vlastnictví, rozhodnou se Aim a Lily využít jeho nadpřirozené schopnosti, aby „vymazali“ své partnery a začali svůj život znovu, společně. Kéž by to bylo tak jednoduché…

Hijack (Apple TV+, novinka)

Sam Nelson, zkušený obchodní vyjednavač, je nucen použít svou lstivost, aby zachránil životy cestujících na palubě uneseného letadla mířícího do Londýna.

Warrior (HBO Max, 3. série)

Příběh se odehrává v čínské čtvrti v San Franciscu po skončení občanské války. Mladý nadšenec do bojových umění přijíždí z Číny a ocitne se uprostřed krvavých místních válek.  

10-Year-Old Tom (HBO Max, 2. série)

Mladý chlapec se učí jak se vypořádat se všemi špatnými vlivy a dospělými kolem sebe.

Generation Gap (ABC, 2. série)

Kvízový pořad, který sdružuje rodinné příslušníky různých generací, kteří musí společně odpovídat na otázky týkající se generací těch druhých.

Lace (ALLBLK, 2. série)

Hlavní hrdinkou je uznávaná advokátka, která se nebojí překračovat hranici mezi tím, co je správné a špatné, aby ochránila své bohaté a mocné klienty.

Ooku: The Inner Chambers (Netflix, novinka)

V alternativní historii, kde je mužská populace téměř zdecimována, slouží způsobilí muži jako konkubíny ženě šógunovi uvnitř hradeb Ooku.

Secret Chef (Hulu, novinka)

Deset šéfkuchařů anonymně hodnotí různé pokrmy v sérii slepých ochutnávek. Jejich identita zůstane utajena, a tak zůstane skryto vše kromě toho nejdůležitějšího – jídla.

The Witcher (Netflix, 3. série)

Inspirováno veleúspěšnou knižní sérií od polského autora Andrzeje Sapkowskiho. Hlavním hrdinou příběhu je zaklínač jménem Geralt, nájemný lovec, který se snaží najít své místo ve světě, kde lidé jsou daleko více zlomyslnější než od pohledu nebezpečnější nestvůry.

Selleobeuriti (Netflix, novinka)

Sláva, peníze a moc. Seo A-ri se přes noc stane hvězdou sociálních sítí, ale v tomhle nablýskaném světě influencerů číhá nebezpečí na každém rohu.

Jack Ryan (Prime Video, 4. série)

Talentovaný analytik CIA Jack Ryan během vyšetřování podezřelých bankovních převodů narazí na něco, co od základu změní jeho dosavadní život. Místo práce za stolem je vržen přímo do terénu, kde musí prokázat, že je schopen se o sebe postarat. Soupeřem není nikdo menší, než nejnovější modla všech teroristů. Podaří se Ryanovi a jeho kolegům zabránit v chystaném útoku proti USA? Hra kočky s myší začíná.

Is It Cake? (Netflix, 2. série)

Šikovní cukráři, kteří upečou dort ve tvaru kabelky nebo třeba šicího stroje? U téhle úžasné soutěže inspirované populárním memem se vám budou jenom sbíhat sliny.

The Night Manager (Disney+ Hotstar, 2. série)

Seriál sleduje Shaana Senguptu, bývalého vojáka, který se musí infiltrovat do kruhu obchodníka se zbraněmi, aby zničil jeho válečné impérium. Seriál vychází ze stejnojmenného románu, jehož autorem je John le Carré a podle nejž již byla natočena britská verze.

Buried in the Backyard (Oxygen, 5. série)

Zkoumá skutečné kriminální příběhy obětí, které byly nalezeny pohřbené na těch nejméně podezřelých místech.

Tough as Nails (CBS, 5. série)

Soutěžní seriál, který oslavuje obyčejné Američany, kteří si vyhrnou rukávy a bez rozmýšlení pracují dlouhé hodiny a špiní si ruce, aby udrželi svou zemi v chodu.

Další díly seriálu
Úderná hláška pro podporu sdílení. 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
sandokan555

sandokan555

zaujalo Delete, teda spon popisom..inak skoro nic (jack ok toho pozriem)
před 46 týdny
andromache

andromache

Jéj, začíná mi druhá řada Is it cake. Už se těším a doufám, že to tentokrát vyhraje někdo sympatičtější než...
před 46 týdny
zdenicka

zdenicka

Z novinek zaujaly Delete a Hijack. Počkám si na NPL a uvidíme.
před 46 týdny
Další články k tématu