5. 3. 2023

Týden v obraze: Perry Mason v hlavní roli

Týden v obraze: Perry Mason v hlavní roli

Týden: 6. března 2023 – 12. března 2023

Pojďte se spolu s námi podívat přehledně na to, co nás v následujícím týdnu v seriálovém světě čeká a nemine.

Užitečné odkazy


Na které seriály se v tomto týdnu těšíte nejvíce vy?

Bossy Bear (Nickelodeon, novinka)

Příhody medvídka Bossyho a želvy, dvou nepravděpodobných kamarádů, kteří tvoří dokonalý tým pro proplouvání hloupými dětskými dobrodružstvími v jejich korejské čtvrti.

Perry Mason (HBO, 2. série)

Los Angeles roku 1931. Poté, co se únos dítěte velmi nepěkně zvrtne, ujme se případu Perry Mason (Matthew Rhys), jehož neúprosná honba za pravdou odhalí roztříštěnost města a dost možná i cestu k obhájcově vykoupení.

Rain Dogs (BBC, novinka)

Rain Dogs je divoký a punkový příběh o lásce matky k dceři, o hlubokém a vášnivém přátelství a o genialitě, kterou zmařila chudoba a předsudky.

Rock the Block (HGTV, 4. série)

Odborníci na rekonstrukce vdechují domům svůj osobitý styl.

Shelved (CTV, novinka)

Zaměstnanci a návštěvníci Jamesonské veřejné knihovny, žijí své životy na tomto nenápadném a neobyčejném místě.

The Voice (NBC, 23. série)

Čtyři známí hudebníci hledají nejlepší hlas a zároveň soutěžícím budou radit, jak se stát umělci. Diváci poté rozhodnou, který zpěvák si nejvíce zaslouží hlavní cenu 100.000 $ a nahrávací smlouvu s Universal Republic.

That's My Jam (NBC, 2. série)

V každé epizodě soutěží dva týmy dvou celebrit v sérii hudebních, tanečních a vědomostních her o cenu pro vybranou charitativní organizaci.

El grito de las mariposas (Star+, novinka)

Tři extrémně odvážné ženy se postaví jednomu z nejkrvavějších diktátorů v dějinách Latinské Ameriky.

MH370: The Plane That Disappeared (Netflix, novinka)

8. března 2014 zmizel z radarů let 370 společnosti Malaysia Airlines. 239 lidí se ztratilo. Následovalo celosvětové vyšetřování této největší záhady a navzdory různým zprávám, nesčetným teoriím a hledání důkazů se nic nenašlo. Co nám tedy chybí?

Pohlreichův souboj restaurací (Nova, novinka)

Zdeněk Pohlreich se padesát let pohybuje v profesionální gastronomii, nyní z doporučení diváků vybere dvanáct restaurací, které budou muset projít jeho zátěžovým testem. Ty nejlepší se utkají mezi sebou v novém pořadu TV Nova Pohlreichův souboj restaurací, který se právě začíná natáčet.

The Bay (ITV, 4. série)

Příběh je zasazen do přímořského městečka Morecambe. Lisa Armstrong je policistka, která vezme případ pohřešovaných dětí. Rychle ale zjistí, že má osobní spojitost s postiženou rodinou, která může ohrozit nejen případ samotný, ale také její kariéru.

School Spirits (Paramount+, novinka)

Vypráví o teenagerovi, který uvízl v posmrtném životě. Rozhodne se vyšetřit své zmizení se skupinou dalších studentů, kteří na své střední škole také uvízli v limbu.

Top Chef (Bravo, 20. série)

Top Chef je oblíbená kulinářská soutěž, ve které proti sobě stojí tým kuchařů, bojující o hlavní cenu, činící $100,000. Každý díl je tvořen výzvou, která se vždy stane osudnou a zároveň poslední výzvou jednoho ze soutěžících. O tom, kdo bude vyřazen rozhoduje porota, složená z mistrů gastronomie celého světa.

Detektiven från Beledweyne (SVT Play, novinka)

Když musí bývalá státní zástupce deportovat muže žádajícího o azyl ze Somálska, ukáže se, že je geniálním policejním vyšetřovatelem. Brzy začne spolupráce, která by nakonec mohla prospět oběma.

Kiff (Disney Channel, novinka)

Dobrodružství nejlepších přátel Kiffa a Barryho, optimistické veverky a mírného králíka.

Most Dangerous Game (The Roku Channel, 2. série)

1. série – Detroit
Dodge Maynard by na první pohled mohl každý závidět – má krásnou ženu, se kterou čekají první dítě, a jeho kariéra developera by měla rodinu v pohodě uživit. Jenže business nejde tak, jak by bylo potřeba a navíc přišla rána, která všechno změnila. Smrtelná nemoc s nikým nevyjednává. Protože Dodge neví, jak jinak před svou smrtí zaopatřit rodinu, která čelí dluhům, přijme nabídku na účast ve smrtící hře. Každou hodinu, kterou se mu podaří přežít v jeho rodném městě, na rodinný účet přijde hodně zajímavá částka. Celkem pět lovců ho ale bude chtít za každou cenu dostat dřív, než uplyne 24 hodin. Dokáže Dodge vydržet tak dlouho a zvítězit, aby alespoň viděl narození svého syna?

1. série běžela na Quibi, po zániku platformy seriál převzalo Roku.

2. série – New York
Boxer Victor Suero se stará o svou mladší sestru. Dostane ji ale do vážného nebezpečí, protože dluží peníze. Stává se tak perfektním kandidátem pro další kolo 24hodinové hry o život.

Outlast (Netflix, novinka)

V extrémní aljašské divočině soutěží 16 přeživších o šanci vyhrát obrovskou finanční odměnu, ale tito osamělí vlci musí být součástí týmu, aby vyhráli.

Rana Naidu (Netflix, novinka)

Rana Naidu má v Bollywoodu pověst velmi schopného muže, který vyřeší jakýkoli problém. Život mu ale silně zkomplikuje jeho otec, kterého nečekaně propustí z vězení.

Indická verze Raya Donovana.

Sex O'Clock (Voyo, novinka)

Dospívající Adam řeší svou taneční kariéru a těší se, až konečně přijde o panictví. Život se mu převrátí naruby poté, co se jeho otec rozhodne pro nečekané vyznání. A jak to tak bývá, průšvih nikdy nechodí sám. Ať se ale děje cokoli, nezáleží na tom, v jaké rodině člověk žije, ale důležité je, že se mají všichni rádi.

UnPrisoned (Hulu, novinka)

Příběh terapeutky a svobodné matky, jejíž život se obrátí naruby, když se její otec dostane z vězení a přestěhuje se k ní domů, aby žil s ní a jejím dospívajícím synem.

Další díly seriálu
Ó náš nejdražší čtenáři moc děkujeme za podporu. 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
suzuki051cj

suzuki051cj

Tak mňa zaujala novinka El grito de las mariposas a možno skúsim aj School Spirits...
před 62 týdny
Další články k tématu