26. 2. 2023

Týden v obraze: Až na Mandaloriana odpočinkový týden

Týden v obraze: Až na Mandaloriana odpočinkový týden

Týden: 27. únor 2023 – 5. března 2023

Pojďte se spolu s námi podívat přehledně na to, co nás v následujícím týdnu v seriálovém světě čeká a nemine.

Užitečné odkazy


Na které seriály se v tomto týdnu těšíte nejvíce vy?

Plan B (CBC, novinka)

Strhující a intimní psychologické drama o panovačném muži, který se zoufale a neúnavně snaží zachránit svůj vztah – a tím i celý svůj svět. Vrací se proto v čase a snaží se změnit tak běh událostí a výsledek svého neúspěšného manželství.  

Unforgotten (ITV, 5. série)

Jak myslíte, že člověk žije svůj život, když někoho zavraždil, aniž by se to kdokoliv dozvěděl? Má za sebou spoustu vztahů, nikdo z jeho partnerů ale netuší, že má za sebou něco strašného. Jak se to stane?
The Forgotten zkoumá odložený, 39 let starý případ vraždy. Nyní se pod betonem majetku Arlington Crescent objeví kostra mladého muže. Začíná nové vyšetřování starého případu ve snaze vrátit čas. Moderní policejní tým odhalí zakořeněná a dávno zapomenutá tajemství, která mají dramatický dopad nejen na vyšetřování, ale také na životy čtyř potenciálních podezřelých.

Catfish: The TV Show (MTV, 9. série)

Catfish je osoba, která si na internetu vytváří nepravdivé profily a předstírá, že je někým, kým ve skutečnosti není, za účelem získání obrázků a informací ostatních uživatelů. Tito lidé využívají sociální média typu Facebook nebo Twitter, často si přejí, aby se do nich druhá osoba zamilovala. MTV a producenti filmové verze Catfish vyslali Schulmana a jeho přítele Maxe, aby pomohli párům, které se nikdy dříve reálně nepotkali. Chtějí vědět, zda druhá osoba, se kterou má dotyčný vztah a je do ní zamilovaný, je reálná, nebo jestli se jedná pouze o Catfish. Některé páry jsou spolu pár měsíců, jiné už mnoho let. Každá epizoda ukáže jiný pár s jiným příběhem. Nev cestuje po celé zemi, zjistí si o lidech informace a odhaluje pravdu. Navíc kontaktuje druhou osobu a pomůže se tak párům poprvé setkat.

The Diplomat (Alibi, novinka)

Laura Simmonds a její kolegyně a kamarádka z Barcelony Alba Ortiz společně bojují za ochranu britských obyvatel, kteří se dostávají do potíží v Katalánii. Musí vykonávat role právniček i policistek. Jejich diplomatické dovednosti jsou dotaženy do krajnosti množství případů, které projdou dveřmi konzulátu.

Too Hot to Handle Germany (Netflix, novinka)

Deset sexy nezadaných lidí dorazí do tropického ráje zahrát si o hlavní cenu 200 tisíc eur. Jenže přitom nemají ani páru, že se kvůli tomu budou muset vzdát sexu.

College Hill: Celebrity Edition (BET, 2. série)

Podívejte se, jak celebrity žijí společně a nastupují na vysoké školy a univerzity jako studenti.

Exit (NRK, 3. série)

Seriál o životě čtyř norských finančníků, je temným, komediálním dramatem založeným na skutečných případech z norské finanční scény. Čtyři zástupce tzv. „jednoho procenta“ nejbohatších sleduje v jejich každodennosti. Drogové večírky, předstírání příkladného rodinného života a lelkování v luxusních kancelářích.

Survivor (CBS, 44. série)

Známá reality show, ve které je skupina soutěžících vysazena uprostřed ničeho, na místě mimo civilizaci. Ti pak hrají o hlavní cenu, kterou je peněžitá odměna. Jsou nuceni s minimálními zásobami spolupracovat a dokázat přežít za mnohdy velmi těžkých podmínek. Vzájemně se postupně v hromadném hlasování vyřazují, až zbyde pouze jediný vítěz, ostatní odejdou s prázdnou. 39 dní, 16 soutěžících, 1 vítěz. (Počet soutěžících se v několika sezónách liší.)

The Mandalorian (Disney+, 3. série)

Po příbězích Janga a Boby Fetta se ve vesmíru Star Wars objevuje další válečník. Mandalorian je zasazen do období po pádu Impéria a před vznik Prvního řádu. Sledujeme strasti osamělého pistolníka na periferii galaxie, která nepodléhá pravomoci Nové republiky.

True Lies (CBS, novinka)

Znuděná žena v domácnosti je šokovaná, když zjistí, že její stejně nudný manžel je ve skutečnosti talentovaný mezinárodní špion. Hrdinka je vtažena do nebezpečné akce, když dostane za úkol pracovat po jeho boku, aby spolu zachránili celý svět, a u toho i své manželství bez vášně. Seriál je rebootem filmu z roku 1994.

Masameer County (, 2. série)

Humorný pohled na měnící se Saudskou Arábii zahrnuje příběhy o globální mediální válce, dlouhotrvajícím kmenovém sporu a šílenství kolem zdraví, které zašlo příliš daleko.

Sex/Life (Netflix, 2. série)

Žena a matka dvou dětí Billie Connelly se vydá hledat tu sexy svobodnou městskou dívku, kterou bývala před deseti lety. Dostane se na fantastický výlet do nitra svých vzpomínek, které zapříčiní, že její vdané já musí zápasit se svým divokým mladším já. Je to příběh milostného trojúhelníku mezi ženou, jejím manželem a její minulostí.

The Flipping El Moussas (HGTV, novinka)

Sledujeme manželský pár Tareka El Moussa a Heather Rae El Moussa na jejich osobní a profesní cestě novomanželů a odborníků na nemovitosti.

Daisy Jones & The Six (Amazon Prime Video, novinka)

Retro minisérie se odehrává v 70. letech a sleduje dechberoucí vzestup a o to drsnější pád uznávané a oblíbené fiktivní rockové skupiny.

Grand Crew (NBC, 2. série)

Příběh vypráví o skupince černošských přátel, jejich randících životech a vínu.

Luden (Amazon Prime Video, novinka)

Seriál o pasácích, kteří ovládají prostředí červených luceren na náměstí St. Pauli. Právě v tomto prostředí začíná vzestup Sonnyho Boye Klause Barkowského, který se stal legendárním „Lamborghini-Klausem“. Drsná prostitutka Jutta z něj udělá pasáka a on založí gang „Nutella“, který se brzy pustí do boje o moc a velké peníze se zavedenou „GMBH“.

Next in Fashion (Netflix, 2. série)

Talentovaní návrháři z celého světa soutěží o 250 tisíc dolarů a šanci udělat si jméno ve světě módy.

Say Yes to the Dress (TLC, 22. série)

Co nevěsta, to unikát. Takovým heslem se řídí tým specialistů Kleinfeld Bridal, uznávaného newyorského svatebního salonu. Tato reality show nám ukáže, že výběr dokonalých svatebních šatů není jen o prohlížení katalogů. Je to složitý proces výběru, upravování, zkoušení a dolaďování detailů, a to vše pod tlakem blížícího se termínu svatby. Nechá nás nahlédnou i do života budoucích nevěst a jejich rodin. Můžeme se tedy těšit nejen na krásné šaty, ale také na spoustu emotivních momentů a vypjatých situací.

Be My Guest with Ina Garten (Discovery+, 3. série)

Ina Garten pozve několik přátel do svého domu v East Hamptonu. Čeká je den plný rozhovorů, kontaktů, jídla a zábavy na jejích oblíbených místech.

Nacho (Lionsgate+, novinka)

Fiktivní příběh Nacha Vidala, který se v 90. letech stal mezinárodní hvězdou filmů pro dospělé.

Odznak Vysočina (Nova, 2. série)

Policejní stanice vyšetřovacího týmu v seriálu Odznak Vysočina je umístěna do malebného fiktivního městečka Veselá na Vysočině, která kromě krásné přírody nabízí divákům i své drsné stránky. Příroda se tak vlastně stává jedním z hlavních hrdinů celého dění. Dana Skálová je zkušená policistka, vlídná šéfová celého týmu. Rozumí lidem a vždycky se snaží pomoct. Nerada se nechává omezovat pravidly a zvyklostmi. Žije tak trochu v chaosu, neřeší papírování a občas chodí pozdě, její práce je ale pro ni vždy na prvním místě.

Další díly seriálu
Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
lenochod6

lenochod6

Těším se na True Lies, ale tak uvidíme, jestli se moje naděje vyplatí a něco dobrého z toho bude.
před 59 týdny
Další články k tématu