10. 12. 2023

Týden v obraze: Reacher je zpátky!

Týden v obraze: Reacher je zpátky!

Týden: 11. prosince 2023 – 17. prosince 2023

Pojďte se spolu s námi podívat přehledně na to, co nás v následujícím týdnu v seriálovém světě čeká a nemine.

Trocha statistiky na začátek

Tento týden začíná nebo novými sériemi pokračuje 15 seriálů. Z toho je 8 novinek (53 %). Nejproduktivnější stanicí je pro tento týden Netflix s 8 seriály. Nejočekávanější novinkou je korejská adaptace anime Yu yu hakusho. A nejočekávanějším seriálem je samozřejmě druhá série Reachera.

Užitečné odkazy


Na které seriály se v tomto týdnu těšíte nejvíce vy?

1000-lb Sisters (TLC, 5. série)

Sestry Slatonové váží v průměru přes tisíc liber a vždy závisela jedna na druhé. Nyní ve svých 30 letech chce Amy mít děti, ale nemůže kvůli své váze, zatímco její starší sestra Tammy je téměř upoutaná na lůžko.

Los Farad (Paramount+, novinka)

Přeneseme se do Marbelly 80. let a seznámíme se s Oskarem, chlapcem, který sní o tom, že si založí tělocvičnu. Díky Sáře, nejstarší dceři rodiny Faradových, se mu podaří proniknout do luxusního světa Costa del Sol. Ambice, výstřednosti, zbraně a rodina, kterou nikdy nebude moci opustit, navždy změní Oskarův život.

Single's Inferno (Netflix, 3. série)

Nezadaní trosečníci, kterým se zapalují lýtka, hledají lásku na opuštěném ostrově. Jediný způsob, jak z něho uniknout, je strávit luxusní romantický večer ve dvou.

Under Pressure: The U.S. Women's World Cup Team (Netflix, novinka)

Dokumentární seriál o vzestupech a pádech ženské fotbalové reprezentace USA na Mistrovství světa ve fotbale 2023, kde hráčky bojovaly o třetí titul v řadě.

1670 (Netflix, novinka)

Satirická komedie o praštěném šlechticovi, který se chce stát nejslavnějším Polákem a musí u toho zvládnout rodinné spory i střety s rolníky.

The Influencer (Netflix, novinka)

Po jednom nevydařeném kousku si musí influencerka znovu vybudovat reputaci, zatímco opatrně manévruje v online světě, který nic neodpouští.

Tierra Incógnita (Disney+, 2. série)

Eric se vrací do rodného města, aby vyřešil záhadu zmizení svých rodičů před osmi lety. Spolu se sestrou je vychovávali prarodiče z matčiny strany, ale Eric se od nich rozhodne odejít a vydat se do strašidelného zábavního parku Tierra Incógnita, který patřil jeho rodičům a kde byli naposledy spatřeni. Ve městě se Eric setká se třemi lidmi, kteří sehrají klíčovou roli na jeho cestě: s Pablem, nejlepším kamarádem z dětství; s Lilou, dívkou, která Erica vždycky přitahovala; a se svou tetou Carmen, díky níž pochopí, že bude schopen vypátrat pravdu jedině tehdy, když bude mít podporu své rodiny. Současně s jeho návratem dojde v městečku k uvolnění neznámé síly, která útočí na jeho obyvatele. Jedině s pomocí svých přátel a rodiny bude mít Eric šanci vyřešit všechny záhady ukrývající se v zábavním parku.

Dragons: The Nine Realms (Peacock, 8. série)

Děj se odehrává 1300 let po událostech filmu Jak vycvičit draka a draci jsou pro moderní svět už jen legendou. Když geologická anomálie otevře obrovskou, kilometry hlubokou trhlinu v zemském povrchu, vědci z celého světa se shromáždí v novém výzkumném zařízení, aby záhadný jev prozkoumali. Brzy skupina nezbedných dětí, které na místo přivedli jejich rodiče, odhalí pravdu o dracích a o tom, kde se skrývají – tajemství, které si musí nechat pro sebe, aby ochránili to, co objevili.

Yu yu hakusho (Netflix, novinka)

Pubertální delikvent umře při záchraně nevinného. Nebe ale s jeho sebeobětováním nepočítalo a tak je vzkřísen, aby mohl sloužit jako tzv. detektiv duchovního světa. Jedná se o hraný remake animovaného fantasy.

Kuş uçuşu (Netflix, 2. série)

Mladá fanynka se vmanévruje na stáž do zpravodajské redakce zkušené televizní reportérky, ale brzy se setkává s temnou stránkou ambicí, závisti a touhy být neustále na očích.

Todos mienten (Movistar Plus+, 2. série)

Poklidný život obyvatel pobřežního městečka Belmonte se radikálně změní v den, kdy se na sítích objeví sexuální video učitelky Macareny a jejího dospělého studenta Ivána. Tato událost otřese životy všech, zejména pak životem samotné Macareny, které se zřekne rodina i sousedé, včetně Any, její nejlepší kamarádky a Ivánovy matky. Situace ve městě se ještě více zkomplikuje, když se na útesu objeví bezvládné tělo jednoho z obyvatel Belmonte. Čí je to tělo? Má tato smrt něco společného se sexuálním videem učitele a studenta?

Carol & The End of the World (Netflix, novinka)

Do kolize Země s jinou planetou zbývá pár měsíců a mezi lidmi propukne anarchie. Carol se ale snaží ve zbývajícím čase prožít smysluplný život.

Reacher (Prime Video, 2. série)

Seriál se inspiruje postavami z bestsellerové knižní série od Leeho Childa. Jack Reacher je hrůzu nahánějící obrovský chlap a vojenský veterán, jenž začne vyšetřovat podezřelé aktivity, které ho často vrhávají do nebezpečí. První série vychází z prvního románu Killing Floor (Jatka) a odehrává se v Georgii. Druhá série bude vycházet z jedenáctého románu Bad Luck and Trouble (Volný pád).

YOH' Christmas (Netflix, novinka)

Single třicítka Thando si vymyslí, že má přítele, aby jí rodina dala pokoj. Teď má ale 24 dnů na to, aby nějakého sehnala a přivedla ho na Vánoce ukázat.

Death's Game (TVING, novinka)

Muž, který čelí těžkostem a po řadě neúspěchů uvažuje o sebevraždě, je konfrontován se Smrtí a má za úkol znovu a znovu prožívat smrt v dalších 13 životech, aby získal šanci žít.

Další díly seriálu
Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
andromache

andromache

Dobrá slovní hříčka na plakátu Reachera :D. Už se nemůžu dočkat :-). Jinak ty arogantní americký...
před 22 týdny
darbak

darbak

Kdo proboha natočí něco jako 1000-lb Sisters? Kdo to proboha sleduje? A proč to má proboha už pátou sérii?
před 22 týdny
_karel_

_karel_

No, v US je obézních ca. 42 % populace. Nejtlustší jsou "Black adults", ca. 50 %. Třeba...
před 22 týdny
Další články k tématu