5. 2. 2023

Týden v obraze: You, Flash a další...

Týden v obraze: You, Flash a další...

Týden: 6. únor 2023 – 12. únor 2023

Pojďte se spolu s námi podívat přehledně na to, co nás v následujícím týdnu v seriálovém světě čeká a nemine.

Užitečné odkazy


Na které seriály se v tomto týdnu těšíte nejvíce vy?

Specialisté (Nova, 9. série)

Čtveřice ústředních vyšetřovatelů se vrhá z jednoho případu do druhého, přičemž řeší strasti svých rodinných i soukromých životů. Seriál se natáčí podle předlohy televizního seriálu Zvláštní jednotka, Lipsko (SOKO Leipzig).

The Real Housewives of New Jersey (Bravo, 13. série)

Spin-off dokumentární reality show The Real Housewives of Orange County. Stejně jako tam i zde jsou středem pozornosti dámy, které diváky zasvětí do svých životů plných nejrůznějších dámských radostí, jako je například nakupování, nebo do tajů svého soukromí. To vše tentokrát z deštivého New Jersey.

A Million Little Things (ABC, 5. série)

Děj vypráví příběh o skupince přátel z Bostonu, které různé okolnosti zavedou různými cestami. Všichni ale v tomto momentě svého života stagnují na místě. Když jeden z nich náhle zemře, pro ostatní je to budíček, aby konečně začali pořádně žít.

The Exchange (Netflix, novinka)

Inspirováno skutečnými příběhy dvou průkopnic, které chtěly v 80. letech prorazit ve zkorumpovaném světě kuvajtské burzy a pohrát si na zdejším pánském písečku.

The Flash (The CW, 9. série)

The Flash je spin-offem seriálu Arrow. Barry Allen je nejrychlejší člověk na světě. Svou rychlost získal v důsledku výbuchu urychlovače částic a není jediný. Central City je nyní zamořeno lidmi se schopnostmi, jinak také metalidmi, ale ne všichni jsou na straně dobra. Barry se proto rozhodne využít svou schopnost a zatímco pro okolní svět potírá zločin jakožto vyšetřovatel u místní policie, tajně chrání město právě před těmito nepřátelskými metalidmi. A jeho jméno je Flash.

South Park (Comedy Central, 26. série)

Svérázně animovaný seriál o čtveřici chlapců z městečka South Park, kteří čelí všemožným bizarním útrapám. Řeší záhady, zachraňují svět, bojují s oživlými mrtvolami a u toho nevybíravě nadávají, co jim pusy stačí.

Moonlight Chicken (Disney+ Hotstar, novinka)

Jim a Wen jsou připraveni prozradit svůj recept na lásku a záhadný pokrm štěstí, kuře na páře s rýží, které vás vždy příjemně zaplní.
Seriál vypráví příběh lásky a komplikovaných vztahů v různých příchutích nálad, které čekají na dotek a ochutnání.

Na nože (Markíza, novinka)

V novém slovenském pojetí formátu Kitchen Nightmares se Martin Novák, renomovaný mnohonásobně oceněný šéfkuchař, vydává na pomoc podnikům, kterým se úplně nedaří. Při tom si ale rozhodně nebere servítky a nešetří kritikou. Ať už má podnik dlouhodobé problémy, přežívá jen díky letní sezóně, upadá nebo je přímo na hranici krachu, na scénu přichází šéf, aby podnik opět postavil na nohy.

Not Dead Yet (ABC, novinka)

Hlavní hrdinkou je Nell Stevens, která je na mizině, čerstvě svobodná a cítí se stará. Jak sama říká, je po čtyřicítce a snaží se znovu nastartovat život a kariéru, které před deseti lety opustila. Když získá jedinou práci, kterou může najít – psaní nekrologů – začne Nell dostávat rady do života z nepravděpodobného zdroje.

The Weekly with Charlie Pickering (ABC, 9. série)

Australská verze formátu Last Week Tonight Johna Olivera s moderátorem Charlie Pickeringem. Výběr těch nejzajímavějších událostí uplynulého týdne, které jsou předložené vtipnou formou. A chybět nebude ani rozhovor s hostem.

Vanderpump Rules (Bravo, 10. série)

Spin-off k televizní show Paničky z Beverly Hills (The Real Housewives of Beverly Hills). Ústřední postavou je filantropka, herečka a moderátorka Lisa Vanderpump, která divákům přiblíží všechny své aktivity. Jako majitelka restaurace v Beverly Hills musí zvládat, jak snobské zákazníky, tak i neposlušné zaměstnance.

Funny Woman (Sky One, novinka)

Seriál pojednává o mladé ženě z Blackpoolu, která hledá svůj komický hlas v muži dominovaném světě sitcomů 60. let. Stylová a odvážná Barbara vezme Londýn útokem. Její cesta od blackpoolské královny krásy ke komediální superstar a miláčkovi národa se odehrává během kulturní exploze 60. let 20. století.

Impractical Jokers (TruTV, 10. série)

Čtyři komici podstupují na veřejnosti různé výzvy a soupeří mezi sebou.

My Dad the Bounty Hunter (Netflix, novinka)

Dvě děti se náhodou dostanou do vesmíru a přitom zjistí,že jejich otec je nejdrsnější lovec odměn v celé galaxii.

You (Netflix, 4. série)

Inspirováno stejnojmenným románem Caroline Kepnesové. Jedná se o zamilovaný příběh 21. století, kde nejdůležitější otázkou je: „Co byste udělali pro lásku?“ Když jednoho dne manažer knihkupectví Joe potkává ambiciózní mladou spisovatelku Guinevere, jeho odpověď na danou je vcelku jasná. Za pomocí internetu a sociálních médií si zjišťuje všechny dostupné informace o Guinevere, aby se k ní mohl nějakým způsobem přiblížit. Ale z obyčejné zamilovanosti se velmi rychle stává obsese a Joe začíná pečlivě odstraňovat jednotlivé překážky (a osoby) z cesty.

Clarkson's Farm (Amazon Prime Video, 2. série)

Jeremy Clarskon zkouší život obyčejného farmáře a čelí různým výzvám při provozování farmy a farmářského obchodu na své vlastní farmě Diddly Squat Farm.

Farzi (Amazon Prime Video, novinka)

Seriál se točí okolo gangů a padělaných penz. V centru dění je umělec, který se nechá vtáhnout do temných a vysokých sázek rozjetého podvodu, a důstojník zásahové jednotky, jehož úkolem je zbavit zemi nebezpečí. To vše zabalené ve svižném thrilleru, který nemá doposud obdoby.

Love to Hate You (Netflix, novinka)

Ona nesnáší, když ji poráží muži, on zase nedůvěřuje ženám a láska je pro ně něco jako válka. Jenže hranice mezi láskou a nenávistí je strašně tenká.

Marvel's Moon Girl and Devil Dinosaur (Disney Channel, novinka)

Poté, co třináctiletá supergeniální Lunella omylem přenese desetitunového T-Rexe, Ďábelského dinosaura, časovým vírem do současného New Yorku, se dvojice společně snaží ochránit Lower East Side před nebezpečím.

Masters of Illusion (The CW, 9. série)

Nejlepší z nejlepších světových kouzelníků předvádějí své nejvelkolepější iluze před živým publikem, bez pomoci kamery nebo počítačových triků.

Limbo (Viaplay, novinka)

Pozdní noční telefonát změní pro Ebbu, My a Glorii vše. Zpráva o tom, že jejich synové byli účastníky vážné autonehody, podrobí jejich přátelství a priority těžké zkoušce, a protože Ebbin syn Jakob se pohybuje mezi životem a smrtí, ocitnou se všechny tři ženy ve zdrcující nejisté situaci – v nejistotě.

The Gold (BBC One, novinka)

26. listopadu 1983 se šest ozbrojených mužů vloupalo do bezpečnostního skladu Brink's-Mat nedaleko londýnského letiště Heathrow, kde objevili zlaté slitky v hodnotě 26 milionů liber. To, co podle tehdejších detektivů začalo jako typická ozbrojená loupež na Old Kent Road, se stalo zásadní událostí v britské kriminální historii, pozoruhodnou nejen rozsahem krádeže, která byla v té době největší ve světové historii, ale i svým širším odkazem.

Další díly seriálu
Úderná hláška pro podporu sdílení. 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
andromache

andromache

Těším se na Not dead yet. Snad to bude aspoň taková sranda jako Ghosts.. Ale tak nějak jsem se zděsila toho...
před 66 týdny
Další články k tématu