19. 3. 2023

Týden v obraze: Nadějné vyhlídky, Yellowjackets, Noční agent a další...

Týden v obraze: Nadějné vyhlídky, Yellowjackets, Noční agent a další...

Týden: 20. března 2023 – 26. března 2023

Pojďte se spolu s námi podívat přehledně na to, co nás v následujícím týdnu v seriálovém světě čeká a nemine.

Užitečné odkazy


Na které seriály se v tomto týdnu těšíte nejvíce vy?

Brickies (BBC, 2. série)

Dokumentární seriál sledující mladé zedníky, kteří si vyměňují vtípky, vydělávají peníze a budují svou budoucnost.

Gabby's Dollhouse (Netflix, 7. série)

Roztomilé čičinky, ztřeštěné nápady a nenapodobitelná kouzla! Milovnice koťat Gábi a její věrný parťák Pandy už na vás čekají s hromadou úžasných kočičích dobrodružství.

Phoenix Rise (BBC iPlayer, novinka)

Seriál sleduje šestici teenagerů, kteří se vrací zpátky do vzdělávacího procesu poté, co byli ze školy vyloučeni.

Assisted Living (BET, 4. série)

Jeremy se po ztrátě zaměstnání rozhodne, že se spolu s rodinou přestěhuje do Georgie, aby mohl pomoci svému šílenému dědečkovi Vinnymu. Ten koupil nesmírně zchátralý domov důchodců a nějak si s ním neví rady. Naštěstí na scénu ve správnou chvíli nastupují Leroy a Cora jako potřební investoři.

Digman! (Cartoon Network, novinka)

Animovaný seriál vypráví o světě, ve kterém jsou archeologové obrovskými celebritami a nejvíc cool lidmi na planetě.

El Reino (Netflix, 2. série)

Poté, co je zavražděn jeho protikandidát, se prezidentským kandidátem stává televizní kazatel. Když se chopí své velké šance, začne se vyšetřovat vražda protikandidáta a na povrch vyplouvá, že kazatel možná není takový svatoušek, jak by se mohlo zdát.

Waco: American Apocalypse (Netflix, novinka)

Dokumentární seriál s dosud nezveřejněnými záznamy z útoku FBI na sídlo po zuby ozbrojené sekty. Tenhle incident z roku 1993 trval celých 51 dní a vyvolal velký rozruch.

Cidade Invisível (Netflix, 2. série)

Detektiv specializující se na zločiny proti životnímu prostředí odhalí skrytý svět mytologických bytostí z brazilského folklóru, když najde souvislost mezi záhadným výskytem mrtvého říčního delfína na pláži Rio de Janeiro a smrtí své milované manželky. A tím se dostává doprostřed bitvy mezi viditelným světem a podzemní říší mýtických bytostí.

Race Across the World (BBC Two, 3. série)

5 párů cestujících závodí z Londýna na Dálný východ, aniž by absolvovali jediný let, měli nějaký rozpočet či smartphone v dohledu.

The Night Agent (Netflix, novinka)

Hlavním hrdinou je nízko postavený FBI agent, který pracuje v podzemí Bílého domu – hlídá telefon, který nikdy nezazvoní… až do jedné noci. Tento telefonát ho dostane na rychlou a nebezpečnou konspirační cestu, která nakonec vede až do Oválné pracovny. Seriál je adaptací románu Matthewa Quirka.

The Real Housewives: Ultimate Girls Trip (Peacock, 3. série)

Ikonické členky seriálu „Skutečné manželky“ (ty ze sérií seriálů The Real Housewives…) od pobřeží k pobřeží se spojí na luxusní dovolené plné nečekaných přátelství, zábavy na slunci a spousty dramat.

Soy Georgina (Netflix, 2. série)

Podívejte se s Georginou Rodríguezovou – matkou, influencerkou, podnikatelkou a partnerkou Cristiana Ronalda – na tento emotivní a hluboký portrét jejího každodenního života.

Love Is Blind (Netflix, 4. série)

Nick a Vanessa Lachyovi pořádají sociální experiment. Nezadaní muži a ženy při něm hledají lásku a zasnubují se, ještě než se osobně setkají.

My Kind of Country (Apple TV+, novinka)

Série hudebních soutěží představující různé styly country hudby.

Saturdays (Disney Channel, novinka)

Čtrnáctiletá Paris společně s kamarádkami Ari a Simone tráví víkendy v klubu Saturdays, kde pilují své bruslařské dovednosti. Společně vytvoří skupinu We-B-Girlz a jsou odhodlané světu ukázat, že co se týče kolečkových bruslí, nikdo na ně nemá.

Secrets of Sulphur Springs (Disney Channel, 3. série)

Seriál o chlapci a jeho rodině, kteří se přestěhovali do údajně strašidelného hotelu na okraji malého města.

The Cleaner (BBC One, 2. série)

Paul „Wicky“ Wickstead je certifikovaný uklízecí technik, který pracuje ve velmi specifické profesi – je uklízeč míst činu a má na starosti odstranění všech stop smrti.

Up Here (Hulu, novinka)

Hudební romantická komedie se odehrává v New Yorku na sklonku roku 1999 a sleduje neobyčejný příběh jednoho obyčejného páru, který se do sebe zamiluje a zjistí, že největší překážkou na cestě za společným štěstím jsou možná právě oni sami – a zrádný svět vzpomínek, posedlostí, obav a fantazií, který žije v jejich hlavách.  

Yellowjackets (Showtime, 2. série)

Tým talentovaných středoškolských fotbalových hráček se stane přeživšími při letecké nehodě hluboko v odlehlé severské divočině. Z výkonného týmu se postupně stává divošský klan. O dvacet pět let později se stále snaží poskládat život dohromady a dokazují, že minulost nezůstává v minulosti a co začalo v divočině, zdaleka není u konce.

Revír (Televize Seznam, novinka)

Komediální seriál z mysliveckého prostředí. Vypráví o životě členů nejstaršího mysliveckého spolku v prostředí české vesnice. Hlavní hrdinové budou čelit nejen divoké zvěři či nástrahám lásky, ale hlavně musí bránit svůj revír před zámožným pytláckým investorem.

Succession (HBO, 4. série)

Logan Roy je patriarchou bohatého a vlivného klanu Royových a také hlavou mediálního giganta Waystar Royco. A přestože už je zralý na odchod do důchodu a jeho čtyři děti v čele s Kendallem si ne až tak tiše přejí spočinout v jeho ředitelském křesle, Logan se rozhodne ve své pozici setrvat. Tímto rozhodnutím se rozpoutává boj o moc, ve kterém hraje každý sám za sebe.

Great Expectations (BBC, novinka)

Adaptace slavného románu od Charlese Dickense vypráví příběh o dětství a dospívání sirotka Pipa.

Rabbit Hole (Paramount+, novinka)

Soukromý špionážní agent James Weir se ocitá uprostřed boje o zachování demokracie ve světě, který se potýká s dezinformacemi, manipulací, státním dohledem a zájmy, které tyto mimořádné moci ovládají.

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
sandokan555

sandokan555

Zaujalo ma Secrets of Sulphur Springs ... idem pozriet aspon pilot. Ja viem ze Disney ale aj tak to...
před 60 týdny
Biskin

Biskin

V Rabbit Hole se Kieferova role jmenuje John, nikoliv James. Aspoň v traileru mu řiká "John".
před 60 týdny
Další články k tématu