5. 11. 2023

Týden v obraze: For All Mankind, NCIS: Sydney a další...

Týden v obraze: For All Mankind, NCIS: Sydney a další...

Týden: 6. listopadu 2023 – 12. listopadu 2023

Pojďte se spolu s námi podívat přehledně na to, co nás v následujícím týdnu v seriálovém světě čeká a nemine.

Trocha statistiky na začátek

Tento týden začíná nebo novými sériemi pokračuje 23 seriálů. Z toho je 15 novinek (65 %). Nejproduktivnější stanicí je pro tento týden Netflix s 6 seriály. Nejočekávanější novinkou je – Beacon 23, přičemž největší hit týdne je bezesporu nejočekávanějším seriálem je – For All Mankind.

Užitečné odkazy


Na které seriály se v tomto týdnu těšíte nejvíce vy?

The Curse of Oak Island (History, 11. série)

Ostrov Oak se rozprostírá u jižního pobřeží Nového Skotska v Kanadě, a jako vcelku opuštěný ostrov je opředen spoustou mýtů a tajemstvími. Dva bratři, Rick a Marty Laginové, se proto rozhodnou s využitím moderní technologie tyto mýty prozkoumat a nalézt na ostrově bájné ukryté poklady. Spolu se svým týmem se vrhají do náročné dřiny s jediným cílem. Najít na ostrově Oak kus historie. Druhá série nese podtitul The Curse of Oak Island: Digging Deeper.

Faceless Love (Prime Video, novinka)

Vikij je pohledný, bohatý a chytrý, ale také trpí prosopagnosií, tedy nedokáže rozeznat obličeje. Aby neztrácel kontakt s okolí, rozhodne si najít pomoc, a tak najme Mirin. A netrvá dlouho, než jejich vztah přestane být pouze pracovním.

Help! I Wrecked My House (HGTV, 4. série)

Jasmine Rothová zachraňuje majitele domů, kteří se pustili do velkých kutilských prací a žijí bez koupelen, kuchyní a ložnic kvůli problémům, které nemohou sami napravit.

Culprits (Disney+, novinka)

Chytrý a vtipný thriller sleduje osudy zlodějů, kteří právě provedli velkou loupež. Jenže je někdo začne sledovat a odstraňovat jednoho po druhém.

Robbie Williams (Netflix, novinka)

Robbie Williams během svojí sólové kariéry lámal rekordy jako na běžícím páse. Po pětadvaceti letech vzpomíná na svoje mladé já i dlouhé roky, které strávil na výsluní.

The Santa Clauses (Disney+, 2. série)

Scott Calvin je na prahu svých 65. narozenin a uvědomuje si, že nemůže být Santou navždy. Začíná nestíhat své santovské povinnosti a hlavně má rodinu, které by život v normálním světě prospěl, zejména jeho dvěma dětem, které vyrostly na severním pólu. Scott má na starosti spoustu skřítků, dětí a rodin, kterým se musí zavděčit, a tak se vydává hledat vhodného náhradního Santu a zároveň musí připravit svou rodinu na nové dobrodružství v životě směrem na jih od severného pólu. Na motiv filmu The Santa Clause.

The Buccaneers (Apple TV+, novinka)

V 70. letech 19. století se skupina bohatých amerických dívek snaží během londýnské sezóny debutantek najít nóbl anglického manžela.

Escaping Twin Flames (Netflix, novinka)

Dokumentární seriál o páru, který vybudoval byznys se spiritualitou, aby lidem pomohl najít partnera. Jejich bývalí stoupenci teď prozradí, co se tam ve skutečnosti dělo.

Vigilante (Disney+, novinka)

Kim Ji Yong je příkladný student policejní akademie, který přes den brání zákon, ale v noci se z něj stává maskovaný mstitel, který si to s těmi, kteří zákonu unikli, vyřídí sám.

Akuma-kun (Netflix, novinka)

Mladý chlapec se snaží vytvořit společnost, kde každý využije svůj potenciál a žije šťastně. Aby toho dosáhl, využije pomoc démonů…

Bros (Netflix, novinka)

Pini a Nisso jsou nerozluční přátelé z dětství, spolumajitelé místního jeruzalémského baru a zarytí fanoušci fotbalového týmu Bejtar Jeruzalém. Jejich přátelství je však podrobeno zkoušce, když se jejich životy nečekaně změní, jejich baru hrozí uzavření a jejich oblíbený tým má sehrát nejdůležitější zápas ve své historii.

The Croods: Family Tree (Hulu, 8. série)

Seriál pokračuje ve stále se vyvíjejícím příběhu Croodsových a Bettermanových, kteří se učí žít společně na nejidyličtější farmě v pravěku. Cesta od znepřátelených soupeřů k nepravděpodobným přátelům je plná veselých příhod, jak obě rodiny pomalu překonávají společné potíže.

Hullraisers (Channel 4, 2. série)

Britský sitcom inspirovaný izraelským sitcomem Little Mom. Komedie sleduje vzestupy a pády života, přátelství a rodiny tří žen žijících v Hullu – herečky Toni, její sestry Pauly a nejlepší kamarádky Rany.

Master Crimes (RTS, novinka)

Louise Arbus je profesorkou psychokriminologie na univerzitě. Jednoho dne ji o pomoc požádá komisař Rugasira. Ten ji zavede na perfektně naaranžované místo činu a u oběti je citát z její knihy: „Čekám na perfektního vraha.“ I když se před lety zapřisáhla, že už se vyšetřováním věnovat nebude, musí Louise spolupracovat s policií, aby vraha dopadli.

Rap Sh!t (HBO Max, 2. série)

Dívčí rapperská skupina žijící poblíž Miami se snaží prorazit v hudební branži.

¡Sálvese quien pueda! (Netflix, novinka)

Po 14 letech úspěšného vysílání španělské televize hledají největší osobnosti pořadu „Sálvame“ v této reality show nové pracovní příležitosti po celé Americe.

007: Road to a Million (Prime Video, novinka)

Devět párů obyčejných lidí se vydává na epické celosvětové dobrodružství plné úkolů inspirovaných Bondem a snaží se vyhrát cenu 1 000 000 liber, která jim změní život.

Belle Collective (Oprah Winfrey Network, 4. série)

5 černošských podnikatelek z Mississippi pracuje na obnově historické čtvrti z poloviny 20. století, která se potýká s vážnými problémy.

For All Mankind (Apple TV+, 4. série)

Pohled na alternativní historii vesmírných závodů mezi Spojenými státy a Sovětským svazem poté, kdy jako první přistanou na měsíci Rusové.

NCIS: Sydney (Network 10, novinka)

Seriál je spin-offem kriminálky NCIS (Námořní vyšetřovací služba). (obsah bude upřesněn)

The Curse (Showtime, novinka)

Komedie sleduje novomanžele, kteří se snaží počít potomka, musí se vypořádat s údajnou kletbou a aby toho nebylo málo, jsou hlavními hvězdami své vlastní problematické reality show na HGTV.

Ci Shi Ci Ke (Netflix, novinka)

Pod tíhou epidemie roku 2020 se životní vztahy lidí změnily, lidé přehodnotili své vztahy s rodinou a přáteli a začali milostný příběh.

Beacon 23 (MGM+, novinka)

Příběh je zasazen do nejtemnějších zákoutí vesmíru. Jde o napínavý thriller a love story, kde jsou dva lidé uvězněni v majáku na konci známého vesmíru. Adaptace sci-fi románu od Hugha Howeyho.

Další díly seriálu
Kdo nelikuje není SerialZoňák! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu