18. 6. 2023

Týden v obraze: The Bear, And Just Like That..., Secret Invasion a další...

Týden v obraze: The Bear, And Just Like That..., Secret Invasion a další...

Týden: 19. června 2023 – 25. června 2023

Pojďte se spolu s námi podívat přehledně na to, co nás v následujícím týdnu v seriálovém světě čeká a nemine.

Jen ještě před tím drobná zkouška pozornosti. Chtěli byste na začátek tohoto týdenního přehledu i nějakou lehkou statistiku? Jako počet novinek, počet realitek, která stanice toho přinese tento týden nejvíc, nebo vás to vůbec nazajímá a stačí vám článek v té podobě jaké je.

Případně budu rád za případné další návrhy na vylepšení do komentářů…

Užitečné odkazy


Na které seriály se v tomto týdnu těšíte nejvíce vy?

Not Quite Narwhal (Netflix, novinka)

Zvídavý Kelp žije od narození jako narval. Jednoho dne ale zjistí, že je ve skutečnosti jednorožec, a rázem může prozkoumat hned dva různé světy.

Warszawianka (SkyShowtime, novinka)

Fiktivní dramatický seriál, který sleduje tragikomická dobrodružství čtyřicetiletého playboye.

FBI True (Paramount+, 3. série)

Dokument od spolutvůrce FBI na CBS a skutečného agenta FBI. Obsahuje rozhovory mezi speciálními agenty FBI a dalším personálem o případech, na kterých pracovali, o nebezpečích, s nimiž se setkali, o podrobnostech o práci, o tom, jak žili službou. Epizody zahrnují takové velké incidenty, jako jsou bombové útoky na Manhattan v roce 2016, hon na Whiteyho Bulgera, odstřelovači Beltway a David Koresh a obležení ve Waco.

Break Point (Netflix, druhá půlka 1. série)

Dokumentární seriál sleduje profesionální tenisty a tenistky během čtyř grandslamových turnajů.

Hazbin Hotel (YouTube, novinka, po letech od pilotu nové epizody)

Aby se zabránilo redukci pekelné populace, tak Luciferova dcera otevře hotel, kde zdejší tvorové mohou v klidu žít.

LA Fire and Rescue (NBC, novinka)

Dokument se noří se do příběhů hasičů z Los Angeles County Fire Department, kteří denně nasazují své životy.

Secret Invasion (Disney+, novinka)

Nick Fury a Talos se snaží zastavit Skrully, kteří se infiltrovali na Zemi.

And Just Like That… (HBO Max, 2. série)

Revival populárního seriálu Sex ve městě.

Seriál sleduje Carrie, Charlotte a Mirandu, tři kamarádky, které se i po padesátce snaží v New Yorku vypořádat s náročnými tématy jako láska a přátelství.

Downey's Dream Cars (HBO Max, novinka)

Sleduje Roberta Downeyho Jr. a tým odborníků, kteří zrenovují šest klasických automobilů z Robertovy vlastní sbírky tak, aby byly šetrnější k životnímu prostředí; modernizují je do nového tisíciletí a zároveň zachovávají jejich výkon a styl.

Glamorous (Netflix, novinka)

Hlavním hrdinou je Marco Mejia, nebinární queer mladík, který se zdánlivě zasekl na místě. To se však změní, když získá práci pro legendární kosmetickou magnátku Madolyn Addison. Je to Marcova první šance zjistit, co od života chce, kdo vlastně je a co pro něj skutečně znamená být queer.

Let's Get Divorced (Netflix, novinka)

Medializovaný manželský pár (politik a slavná herečka), který se již nějakou dobu nemiluje, se velmi optimisticky chystá rozvést. Do cesty se jim však postaví vnější okolnosti a nezbude jim nic jiného než ruku v ruce pracovat na dosažení svého konečného cíle: rozvodu.

The Bear (Hulu, 2. série)

Seriál se točí kolem mladého šéfkuchaře, který se vrací do Chicaga, aby vedl rodinnou restauraci.

Ruby Speaking (ITVX, novinka)

Ruby pracuje v call centru a i když je mezi kolegy oblíbená, má problém se během hovorů držet předepsaného scénáře, což jí občas zavaří.

Skull Island (Netflix, novinka)

Dobrodružství skupiny ztroskotaných lidí, kteří se snaží utéct ze záhadného ostrova. Ten je domovem prehistorických monster, mezi nimiž nechybí ani samotný titán, Mr. Kong.

Schlafende Hunde (Netflix, novinka)

Vyhořelý policista a mladá prokurátorka mají oba svoje důvody, proč obnovit vyšetřování odložené, nevyřešené vraždy. To ale netuší, že tím otvírají Pandořinu skříňku. Stopy je vedou čím dál hlouběji do změti policejního a soudního systému. Stojí za vším konspirace?


Seriál je adaptací izraelského Ikaron HaHachlafa.

Barrabrava (Prime Video, novinka)

Po krutém vnitřním boji jsou bratři Polaco a César vyloučeni z barra brava klubu Atlético Libertad del Puerto. Sami, bez peněz a politické ochrany, se pustí do války, která prověří jejich bratrství.

Catching Killers (Netflix, 3. série)

Seriál o skutečných zločinech, ve kterém vyšetřovatelé případů nechvalně známých sériových vrahů odhalují děsivé detaily svojí náročné práce.

I'm a Virgo (Prime Video, novinka)

Černá komedie o čtyřmetrovém černochovi, který žije v Oaklandu v Kalifornii.

Not Going Out (BBC One, 13. série)

Poté, co se Kate odstěhuje, Lee musí najít nového nájemníka, jinak mu hrozí, že o svůj byt přijde. Pokoj nakonec pronajme Timově mladší sestře Lucy. Tim ale brzy začne Leeho podezřívat, že má na jeho sestru špatný vliv, stejně jako předtím na Kate, která byla Timova přítelkyně. Mezi nimi to bývalo skvělé. Lee byl jejich nejlepší přítel. Ale od rozchodu se vše začalo komplikovat. Tim se přes něj nemůže přenést a Lee je navíc s Kate stále v kontaktu…

Swagger (Apple TV+, 2. série)

Inspirováno příběhem Kevina Duranta, známého amerického basketbalisty.

Seriál zkoumá svět mládežnického basketbalu, hráčů, jejich rodin a trenérů, kteří se pohybují na tenké hranici mezi sny a ambicemi a oportunismem a korupcí. Mimo hřiště seriál odhaluje, jaké to je vyrůstat v Americe.

Gold Rush: Freddy Dodge's Mine Rescue (discovery+, 3. série)

Zlatý Guru Fred Dodge vyráží na pomoc strádajícím majitelům dolů dostat se k hlavní žíle za pouhý jeden týden. Pokud se mu podaří zvýšit týdenní zisky majitele, dostane ze zisku podíl – ale pokud selže, pracoval zadarmo.

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
richardK

richardK

Byl bych pro lehkou statistiku a případně tabulkový přehled novinek podle TV.
před 47 týdny
Další články k tématu