29. 9. 2012

Spiknutí a vraždící agenti CIA od tvůrců Walking Dead a 24

NBC navázalo spolupráci s výkonnou producentkou Živých mrtvých (The Walking Dead) Gale Anne Hurd s cílem přivést na obrazovku adaptaci novely britského autora Jeffrey Archera 11th Commandment (11. přikázání). Britský spisovatel a scénárista Patrick Harbinson (Person Of Interest, 24) k projektu napíše scénář.

Hlavním hrdinou románu 11th Commandment je Connor Fitzgerald, který působil jako nejnebezpečnější agent pro CIA dokud se nerozhodl, že by raději svůj čas trávil se svou ženou a rodinou. Jeho svět se ale zhroutí, když je na něj někým z CIA hozena vina za vraždu, kterou nespáchal. “Jedná se o fantastický akční příběh muže, který se živil jako vraždící agent pro americkou vládu,” doplnil Hurd.

Více detailů o připravovaném seriálu zatím známo není a není tedy jasné, zda a jak moc se případně odchýlí od své předlohy. Je ale zřejmé, že vzhledem ke zkušenostem lidí, kteří se na přípravě podílejí, by to nemuselo dopadnout špatně.

Jste fanoušci podobného žánru? Chybí vám takový seriál v současné době? Diskutujte :)

Kdo nelikuje není SerialZoňák! 
megawir

Vláďa Foltán

Autor je dlouholetým redaktorem SerialZone, nenapravitelným fanouškem seriálů téměř všech kategorií a spoluzakladatelem společnosti Outpoint.
Poslední komentáře9zobraz všech 9 příspěvků
megawir

megawir

Jsem si říkal, že sepíšu nějaký přehled, abychom se v tom vyznali :)
před 11 roky
Nikuska181

Nikuska181

Tak to by bolo skvelé. :)
před 11 roky
BigeM

BigeM

námět zajímavý, ale nemyslím, že zcela originální... Nicméně je to šálek mého čaje, tak držím palce
před 11 roky
Další články k tématu