4. 4. 2019

JAG je zpátky na scéně

JAG je zpátky na scéně

Přichází reunion, o kterém jsme ani netušili, že ho potřebujeme. Do seriálu NCIS: Los Angeles (Námořní vyšetřovací služba L. A.) míří dvě postavy, které jsou v seriálovém světě velmi známé.

Nejprve bylo oznámeno, že v seriálu bude hostovat David James Elliott. A nebude hrát novou postavu, ale zopakuje si roli, díky které si udělal jméno. Na scénu znovu přijde kapitán Harmon Rabb Jr., který se objeví ve finále série NCIS: LA.

Nyní však bylo oznámeno, že Rabb nebude sám. Doprovodí ho také Mac enboli Sarah MacKenzie v podání Catherine Bell. Oba se v seriálu objeví 19. května, kdy se bude vysílat finále desáté série.

Není náhoda, že se vrátí zrovna tyto postavy. JAG se na stanici CBS vysílal v letech 1995–2005. V roce 2003 se v jedné z epizod, která byla brána jako potenciální pilot nového seriálu a spin-offu JAGa, objevili poprvé Gibbs, DiNozoz, Abby a Ducky z NCIS (Námořní vyšetřovací služba), ze které se stala jedna z nejúspěšnějších kriminálek všech dob. Z toho se pak vyčlenily spin-offy LA a NCIS: New Orleans (Námořní vyšetřovací služba: New Orleans) a vše ostatní už je historie.

Pro oba herce je to poprvé, co si postavy zopakují. V NCIS se dříve třikrát objevil Bud Roberts (Patrick Labyorteaux).

Úderná hláška pro podporu sdílení. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře24zobraz všech 24 příspěvků
ragelly

ragelly

Nové zprávy: Není to oficiálně potvrzeno, ale TV Line uvádí, že tato dvouepizoda možná bude sloužit jako...
před 5 roky
andrea168

andrea168

Ted se mi na chvili zastavilo srdce :-D
před 5 roky
Forest

Forest

Není na to už trochu pozdě? Jestli Elliota nechají v 60 hrát opět Harma, spoustě lidí akorát zkazí...
před 5 roky
Další články k tématu