6. 10. 2012

Hostování na všech frontách: Fringe, Elementary a další...

Jak se tak člověk probírá hromadou zpráv a vybírá, co by napsal do střípků, má trochu dilema. Dát do střípků méně zpráv zajímavých nebo co nejvíce zpráv? Posloužit vlastní čtenosti nebo několika málo lidem, kteří daný seriál sledují? Důležité ale je to, že vás SerialZone.cz informuje včas a co nejpodrobněji tak, abyste měli novinky vždy po ruce.

Hranice nemožného umožnily hostování Jill Scott

Také si říkáte, že nevíte o koho jde? Tak vězte, že tato čtyřicetiletá herečka a zpěvačka se objeví v nadcházející epizodě Hranic nemožného. Bude hrát Simone, neuvěřitelně intuitivní postavu, téměř jako orákulum (čert ví, co to slovo znamená – prý věštírna), která prý pomůže Olivii. Jak, to už nám tvůrci neřekli, aby nás neochudili o překvapení.

Elementary? Tak jo!

Něco takového si řekla hvězda Necessary Roughness Callie Thorne, když za ní přišli tvůrci Elementary. A tak se v zemi seriálové stalo to, že se v šesté epizodě objeví Terry D’Amico, zkušená detektivka newyorské policie, která bude s kapitánem Tobias Gregsonem (Aidan Quinn) řešit, jestli náhodou nezabásli špatného člověka a jestli ten chudáček má ještě právo vidět světlo bóží.
No a teď ještě malinká polospekulace. Pokud by Necesarry Roughness zrušili (což je docela pravděpodobné), Callie Thorne by se v Elementary mohla objevovat i více, než by se na řádnou hostující hvězdu slušelo a patřilo.

Parks And Recreations nesmí zůstat pozadu!

Jako by se s hostujícími hvězdami neroztrhnul pytel, ale přímo praskla přehrada. V Parks&Recreations se rozhodli si také někoho pozvat a ten někdo byl… světe, drž se, Brad Hall. Teď by se asi po takovém entrée slušelo říct, kdo že to vlastně Brad Hall je. Ona je totiž o dost známější jeho partnerka, Julia Louis-Dreyfusová, hvězda Sienfeldu a Veep (a ano, je to ta holka, které Teri Hatcher vyfoukla roli v Zoufalkách), a tak trochu sběratelka ocenění (od roku 1992 má na kontě celkem 18 cen a 29 nominací!). No ale zpátky k jejímu manželovi.
Ten se totiž v televizním světě snažil prosadit jako autor. Za svou dlouhou kariéru se stihl podepsat pod takové seriály jako Saturday Night Live, Brooklyn Bridge, Frasier, Single Guy nebo třeba Watching Ellie (ve kterém hrála hlavní roli opět jeho manželka). Takže se snad máme na co těšit. Upozornění pro ty, co se ztratili – Brad Hall bude vystupovat jako hostující hvězda, nebude psát scénář :)

Pan Am + Ringer = Bates Motel

Snad to už někdo zachytil nebo si to pamatuje, když jsme o tom dřív psali. Ona je to ale už taky drahná řada měsíců, takže nezaškodí si to pěkně popořádku a znova zopakovat.
Stanice A&E vytvořila seriál na motivy filmu Psycho. Jak už bývá dneska dobrým zvykem, v seriálu hrají i herci, takže některé musí tvůrci nabrat. Tvůrcům Bates Motelu se podařilo do seriálu nakvartýrovat Mikea Vogela (Pan Am) a Nestora Carbonella (Ringer), kteří si zahrají šerifa Royce Romera (Carbonell) a jeho zástupce Zacha Shelbyho (Vogel).

Mockingbird Lane se pomalu, ale jistě, mění na zrušený seriál

Tak, tak. Stanice NBC nebyla milosrdná k tvůrci Řekni, kdo tě zabil, Bryanu Fullerovi a po pilotu mu zaškrtla jeho dítko, remake klasického sitkomu The Munsters, Mockingbird Lane. Projekt, který vypadal jako něco mix Pushing Daisies a Addams Family, totiž nenaplnil mnohá očekávání a byl raději škrtnut hned po pilotu, než aby zbytečně zabíral vysílací čas. Fullera to ale nemrzí, protože už delší dobu plně pracuje na Hannibalovi, od kterého si NBC slibuje vysokou sledovanost.
Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
Seraphine313

Seraphine313

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
Seraphine313

Seraphine313

Nemusíš se bát, Fuller lenošit nebude. Připravuje teďka jeden pilot pro SyFy, High Moon... mám dojem, že...
před 11 roky
venalce

venalce

Obdivuji jeho výdrž. Ale Mockingbird Lane stejně obrečím. Ten nápad se mi líbil a podle traileru to...
před 11 roky
Seraphine313

Seraphine313

To já zas třeba nepochopím výdrž a nasazení Josse Whedona :D ten chlap nemá nikdy dost :) mně to přišlo...
před 11 roky
Další články k tématu