13. 2. 2020

Ray Donovan: Má šanci vstát z popela?

Ray Donovan: Má šanci vstát z popela?

Minulý týden televizní stanice Showtime trochu nečekaně zařízla po sedmé sérii svůj seriál Ray Donovan. Pro fanoušky to byl docela šok, protože tak nějak se očekávalo, že bude následovat osmá závěrečná řada, která celý příběh uzavře. Obzvlášť, když ta sedmá skončila cliffhangerem.

Pro herce Lieva Schreibera to byl také nejspíš trochu šok, ale asi se už něco dalo tušit, jelikož na svém Instagramu psal pár dní po finále, že seriál potřebuje fanouškovskou podporu, protože prodloužení závisí na domovské stanici a na ničem jiném.

No a teď se nám Liev na Instagramu ozval zase. Opět tvrdí, že seriál potřebuje, aby o sobě fanoušci dali vědět, a že tu je světlo na konci tunelu.

Je těžké popsat, jak skvěle se všichni my, co máme co do činění s Rayem Donovanem, cítíme, když vidíme, jakou nám vyjadřujete lásku a podporu od té chvíle, co jste se dozvěděli, že se Ray již nevrátí.

Co je, ale mnohem úžasnější je, že vaše hlasy byly vyslyšeny.

Zatím je moc brzy na to říct, jak a kdy, ale s trochou štěstí a další podporou by tu mohlo být více Raye Donovana.

Takže děkuji všem Donfanouškům, že se za nás postavili a pokusili se zvrátit nepříznivé šance na naši stranu.

Televizní stanice Showtime se zatím k ničemu nevyjádřila, takže těžko říct, o co se jedná. Jestli přeci jen bude další řada, či bude následovat stěhování na jinou stanici, nebo se příběh uzavře pomocí nějaké speciální epizody.

Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
assbest

assbest

Doufejme, protoze ten konec nebyl konec...to uz mel lepsi zaver The New Pope, tak ma vypadat konec kdyz se...
před 4 roky
roka66

roka66

Nemám rád natahování seriálů za každou cenu, ale tento seriál by si zasloužil důstojný konec. Seriál mně...
před 4 roky
Další články k tématu