23. 10. 2012

Adam Baldwin v pilotu seriálu Last Ship a další novinky

Adam Baldwin v pilotu seriálu Last Ship a další novinky

Titus Welliver byl nucen odstoupit od nového projektu stanice TNT, The Last Ship, kvůli zdravotním potížím své manželky, jelikož televize nebyla ochotná vyjít mu vstříc. Proslýchá se ale, že by mohl dostat jinou, menší roli v seriálu.

Bylo potvrzeno, že Wellivera vystřídá Adam Baldwin, známý především jako plukovník Casey ze seriálu Chuck. The Last Ship je produkovaný Michaelem Bayem a Jonathan Mostow je připraven natočit pilotní díl napsaný Hankem Steinbergem a Stevenem Kanem. Seriál je založen na knize od Williama Brinkleyho a pojednává o posádce námořních torpédoborců, kteří poté, co globální katastrofa vyhladí populaci na Zemi, jsou nuceni přizpůsobit se novým podmínkám. Baldwin bude hrát Mika Slatteryho, zástupce velitele, kapitána Toma Chandlera (Eric Dane).

Mark Pellegrino nezahálí

Po zazáření v seriálech Revolution a Grimm míří Mark Pellegrino do Person of Interest, kde se znovu setká s hereckým kolegou Michaelem Emersonem, společně se totiž objevili ve Ztracených (Lost). Pellegrino si střihne okouzlujícího a nabroušeného ředitele novinářského impéria.

Mrcha se bude opět činit

Kyle Howard vytvoří spor mezi mrchou a její kamarádkou v Don’t Trust the B—- in Apartment 23. Howard se objeví v osmé epizodě, nazvané Randící hry (Dating Games) jako muž, kterého se Chloe pokusí June dohodit. Pak se ale Chloe rozhodne, že ho chce a půjde po něm také.

Minulost vyplouvá na povrch

E.J. Bonilla byl obsazen jako záhadný muž z Nolanovy minulosti v Revenge. Není přesně známo, co je pojí, je ale dost možné, že je Nolanův ex-přítel. Jestli je tomu skutečně tak, mohl by narušit vytvářející se vztah mezi Nolanem a Padmou.

Oliver Queen si vystřílel 22 epizod

Stanice CW má radost ze svého nového seriálu Arrow a je jisté, že se dočkáme plnohodnotné 1. řady. Mark Pedowitz, prezident stanice, sdělil, že je nadšený, jak se jim vyplatilo posunutí vysílání premiérových epizod až na říjen, především u Arrow, jehož pilot měl největší sledovanost za poslední tři roky a navíc je prý pyšný, o jak kvalitní podívanou se jedná.

Radovat se mohou i fanoušci Beauty and the Beast a Emily Owens, M.D., CW si totiž objednalo další tři scénáře. Zatím ale není jisté, zda budou ony epizody opravdu natočeny.

Naše oblíbené seriály jsou zpět

Přece jen jsme se dočkali! Stanice USA konečně oznámila návrat seriálu Agentura Jasno (Psych). Bohužel se nám vrátí až ve středu 27. února 2013. Ano, je to tak, až po dlouhé 10 měsíční pauze. Přitom se očekávalo, že by se seriál vrátil už na podzim.

Ani televize ABC Family nezůstává pozadu a stanovila, kdy se v zimě vrátí její seriály. U Bunheads a Switched at Birth se tak stane v pondělí 7. ledna 2013 a u Prolhaných krásek (Pretty Little Liars) a The Lying Game v úterý 8. ledna 2013.

Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
allyska

allyska

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
misulka78

misulka78

No, uvidíme, jak se CW rozhodne.
před 11 roky
phoebess

phoebess

Škoda toho Wellivera, ale jééj na Baldwina. Na toho se teda těším moc. :)
před 11 roky
Nikuska181

Nikuska181

Tak z Arrow sa veľmi teším, aj keď to bolo isté :) Inak ja osobne som veľmi prekvapená, že Beauty and...
před 11 roky
Další články k tématu