24. 3. 2020

The Walking Dead odkládá finále řady na neurčito

The Walking Dead odkládá finále řady na neurčito

Další obětí koronaviru je zombie seriál The Walking Dead (Živí mrtví). Seriál nestihl v postprodukci připravit finále desáté řady, takže fanoušci si na něj budou muset počkat. A zatím vůbec není jasné, jak dlouhé toto čekání bude.

„Aktuální události nám bohužel znemožnily dokončit postprodukci finále desáté série,“ uvedl zástupce stanice AMC v oficiálním vyjádření. „Aktuální sezóna proto skončí svou 15. epizodou, která se bude vysílat 5. dubna. Plánované finále se objeví ve vysílání jako speciální díl někdy později v letošním roce.“

Zpráva přichází jen několik dnů poté, co stanice oznámila odložení premiéry nového seriálu z TWD univerza The Walking Dead: World Beyond. Ten se měl začít vysílat 12. dubna, ale byl odložený na později tento rok s tím, že datum prozatím nebylo stanoveno.

Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
foruska

foruska

Přesně tak, to že se posunulo TWD:WB ještě snesu, když to nezačalo, ale posunout poslední epizodu, to...
před 4 roky
_-0-_

_-0-_

Zaplaťpřírodo, že většinou sleduji seriály v maratonu po celých seriích :-)
před 4 roky
Moryart

Moryart

Kdyby to byla celá série tak fajn, ale jen 1 díl? Oh come on! »SPOILER«
před 4 roky
Další články k tématu