4. 4. 2020

Jak který seriál dopadne? Naše předpovědi ohledně The CW

Jak který seriál dopadne? Naše předpovědi ohledně The CW

Nyní už se ale přesuneme ke stanici The CW. Ta měla a má od podzimu v programu celkem 14 seriálů. Jako vždy záměrně ignorujeme soutěžní pořady a reality shows. Do tipů nezařazujeme ani seriály, které v této sezóně ještě neměly premiéru. U The CW jde o In the Dark a The 100. Nicméně i u těch už osudy víme – první se vrátí i v další sezóně, Stovka pak letos na jaře odvysílá svou závěrečnou sérii. V předpovědích chybí dále Stargirl a letní seriály The Outpost a Pandora.

již prodlouženo

All American (Fotbalový talent)
Black Lightning
Charmed
Dynasty (Dynastie)
The Flash (Flash)
Legacies (Odkaz)
Legends of Tomorrow
Roswell, New Mexico (Roswell: Nové Mexiko)
Riverdale
Supergirl
Batwoman
Nancy Drew

Hromadné prodloužení na The CW letos postihlo rekordních dvanáct seriálů. Nezáleží na sledovanosti, stanice si vydělává streamovacími dohodami s Netflixem a dalšími velikány. Jako jediná cílí výhradně na mladé publikum a nepotřebuje vysoká sledovanostní čísla až tak moc jako zbylé stanice Velké pětky. Když už se tady něco ruší, jde buď o novinky, nebo jsou konce oznámené dopředu.

zrušeno

Arrow
Supernatural (Lovci duchů)

Arrow již stihl finále odvysílat, Supernatural už tolik štěstí nemá. U obou seriálů byly konce oznámeny předem, takže se tvůrci mohli pořádně rozmyslet, jak seriály zakončit, aby jejich dlouholeté působení úctyhodně ukončili. Na Supernatural si ale budeme muset počkat déle, než se čekalo. Finále mělo běžet v květnu, ale nestihlo se kvůli koronaviru dotočit, takže zatím netušíme, kdy se s námi bratři Winchesterové rozloučí.

20 %

Katy Keene

Hodnocení na SerialZone.cz
Série 1
Komentář Jediným nerozhodnutým seriálem stanice je Katy Keene. Spin-off Riverdale si nevede nijak suprově, nicméně prodloužení na této stanici už se dočkaly i seriály, které na tom jsou hůř. Dá se očekávat, že Katy bude pokrčovat dál.
Další díly seriálu
Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře8zobraz všech 8 příspěvků
ShedStories

ShedStories

Nie úplne rozumiem, ako sa toto myslí ,,U The CW jde o In the Dark a The 100. Nicméně...
před 4 roky
ragelly

ragelly

Jo, pardon :) Když jsme to psala, ještě neměl premiéru Roswell, pak jsem ho odmazala a přihodila do...
před 4 roky
Eviik

Eviik

SPN: Jsem optimista, to přece nemůžou nedotočit! A vzhledem k tomu, co všechno už v seriálu za ta...
před 4 roky
Další články k tématu