20. 5. 2020

Proč se Ruby Rose vzdala hlavní role v Batwoman?

Proč se Ruby Rose vzdala hlavní role v Batwoman?

Během noci svět obletěla zpráva, že Batwoman bude muset přeobsadit hlavní roli. Herečka Ruby Rose totiž vydala oficiální vyjádření, ve kterém uvedla, že seriál po první řadě opouští.

Z počátku to vypadalo, že odchází kvůli sobě, dost možná kvůli zranění, které si způsobila v průběhu natáčení. Nyní je ale všechno jinak. Jak se zdá, nešlo tak úplně o její rozhodnutí. Vlastně bychom museli přimhouřit obě oči, jen abychom mohli říct, že se na tom obě strany vzájemně dohodly.

I když oficiálně nikdo nic nahlas neřekl, interní zdroje uvádí, že nešlo tak úplně o hereččino rozhodnutí. „Byl to rozchod. Ona nebyla spokojená s prací v seriálu, takže být v její neustálé přítomnosti nebyla zrovna legrace ani pro ostatní. Všichni se tedy dohodli, že bude v nejlepším zájmu seriálu samotného a těch, kteří se na něm podílí, aby sama odešla. Prostě jsme si nesedli.“

Podle dostupných informací herečce vadily dlouhé natáčecí hodiny, které si hlavní role vyžaduje. Kromě toho jí ani nesedl Vancouver, kde se seriál natáčí.

Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře62zobraz všech 62 příspěvků
andromache

andromache

Jenom né Megan Fox proboha :D. Tu ženskou fakt nemusím. Asiu znám z Wicka 3 (plus mi hrozně...
před 3 roky
Radim.Winiarski

Radim.Winiarski

:D Je fakt, že Megan plastiky poněkud pozměnily vizáž :D
před 3 roky
andromache

andromache

A tak mě je ona nesympatická tak nějak celkově :D. A vlastně ani nevím proč :D.
před 3 roky
Další články k tématu