9. 7. 2020

Batwoman znovu boří konvence. Hlavní roli přebírá bisexuálka!

Batwoman znovu boří konvence. Hlavní roli přebírá bisexuálka!

Zpráva o odchodu Ruby Rose ze seriálu Batwoman se stala jednou z nejvíce šokujících novinek posledních měsíců. Od té doby svět s napětím sleduje zprávy o tom, kdo herečku v hlavní roli oblíbeného superhrdinského seriálu na stanici The CW nahradí. Nyní již čekat nemusíme, protože máme jasno.

Během noci bylo oznámeno, že novou hlavní roli Batwoman získává herečka Javicia Leslie, kterou si televizní fanoušci můžou pamatovat z letos zrušeného seriálu God Friended Me. Herečka ztvární novou postavu Ryan Wilder, která se v ikonickém kostýmu představí poprvé v lednu, až se seriál vrátí na obrazovky stanice s druhou řadou.

S obsazením Leslie seriál bortí další konvenční hranice:

„Jsem nesmírně pyšná na to, že můžu být první černou herečkou, která se ujme ikonické role Batwoman v televizi. A jako bisexuálka jsem poctěna, že se přidávám k seriálu, který tak průkopnicky propaguje LGBTQ+ komunitu,“ uvedla herečka v oficiálním vyjádření.

Seriál měl premiéru loni na podzim a jako první superhrdinský kousek představil LGBTQ postavu v hlavní roli. Po odchodu Rose ze seriálu producenti slíbili, že do role obsadí i podruhé herečku, která tuto komunitu bude zastupovat.


Co říkáte na casting nové Batwoman? Dokáže herečka nahradit odcházející Ruby Rose? Prospěje seriálu výměna hlavní hrdinky? Podělte se o své názory v komentářích!

Úderná hláška pro podporu sdílení. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře32zobraz všech 32 příspěvků
andromache

andromache

Ano, já to pořád ještě zkkouším :D. Jsem paličák :D. Ale máš recht. Jako hádat se s novinkářema....
před 3 roky
_-0-_

_-0-_

To phoboska, Matuush, andromache a spol: Milé dámy, ať chcete, nebo ne, diskutovat o komplikovaných...
před 3 roky
Salem

Salem

proto jsem to napsal, tak mě přijde že v Batwoman už je možný mít ženskou verzi všeho. odkaz
před 3 roky
Další články k tématu