18. 11. 2012

V nových epizodách našich oblíbených seriálů se objeví...

Protivník Arrowa už má tvář!

Jak už jsme psali v předchozí bleskovce, náš bdělý mstitel dostane silného protivníka a tím bude Vertigo. Klíčovou roli pro sebe ukořistil Seth Gabel, dobře známý především fanouškům seriálu Fringe.

Dále se poprvé v této epizodě setkáme s herečkou Janinou Gavankar, která si zahraje policistku ze Starling City. Drsná, sexy a respekt budící McKenna má komplikovanou minulost s Oliverem a to ještě z dob, kdy byl neškodná.

To ale není všechno! Do seriálu byla také obsazena hvězda z Hvězdné brány Ben Browder. V jedenácté epizodě nám bude představen jako Ted Gaynor, Digglův vedoucí jednotky, když byl poprvé odvelen na misi do Afgánistánu a který nyní pracuje jako člen ochranky seskupení Blackhawk ve Starling City. Ted zkříží cestu Oliverovi a Digglesovi kvůli sérii krádeží, ze kterých zloději ujíždějí v ozbrojeném autě.

Už tak početná Taková moderní rodinka (Modern Family) se nám rozroste

A nejedná se pouze o miminko, které se Glorii a Jayovi narodí. ABC stanice oznámila, že Elizabeth Pena si zahraje Gloriiinu matku a Stephanie Beatriz Gloriinu sestru.

Obě příbuzné se objeví ve dvanácté epizodě a je dost možné, že do té doby se miminko narodí a ony přijedou na návštěvu, aby se s malým nezbedou seznámili. Za zmínku jistě stojí to, že Stephanie je starší než Sofía Vergara (Gloria) o pouhých 11 let a i přesto bude hrát v seriálu její matku.

A kromě příbuzných se také můžeme těšit na Billyho Dee Williamse, který si v epizodě nazvané Silvestr (New Year’s Eve) zahraje sám sebe. Jay se s ním setká při hraní karet na rodinném výletu do Palm Springs.

V další nadcházející epizodě je naplánován návrat Peppera (Nathan Lane), velmi osobitého kamaráda Mitche a Cama, kteří se s ním znovu shledají na golfovém hřišti.

Nemilá zpráva ohledně představitelky Alex Dunphy

Ariel Winter, čtrnáctiletá herečka, která v Takové moderní rodince hraje Alex Dunphy, byla soudním příkazem odebrána z domova poté, co vypluly na povrch důkazy o tom, že ji její matka, Crystal Workman, fyzicky a psychicky zneužívá.

Winter je momentálně v opatrovnictví své starší sestry Shanelle Workman. Sama Workman byla také jako dítě matkou zneužívána a umístěna do pěstounské péče.

Slyšení ohledně Arieliny situace je naplánováno na 20. listopadu 2012.

Další bohatý prevít v Revenge

A nebude jím nikdo jiný než Dylan Walsh proslavený svou rolí v Plastické chirurgii. Jeho postava, Jason Prosser, je majitel konkurenčního investičního fondu a stane se tak rivalem Conrada Graysona.

Prosser má být tak bohatý jako Conrad, ale bude mít dvakrát tak větší styl a charisma. V seriálu nám bude představen až v druhé polovině řady a zatím víc o jeho postavě známo není.

Příští týden má Revenge sice pauzu, ale posléze se vrátí s flashbackovou epizodou. Ústředním dějem bude nemile překvapivá návštěva matky Victorie, kterou můžeme vidět na fotce.

Dočkáme se záběrů z roku 2006, kdy se Ems seznámila s Aidenem, Ashley měla úplně jinou práci a otec Jacka a Declana, Carl, se dostal do nějakých potíží.

Navíc uvidíme i patnáctiletou Victorii, která se v tomto věku ocitla v pozici, kdy si uvědomila, díky událostem dějící se okolo ní, že se musí změnit v prohnanou mrchu, jakou nyní je. Tvůrce také prozradil, že plánuje, že se Victoria bude snažit najít svého otce.

Na upoutávku na příští díl se můžete podívat zde.

Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
allyska

allyska

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
luckily

luckily

Tak na Setha se těším...:) Ve Fringe byl skvělý!
před 11 roky
miki

miki

Ariel je jenom 14?!
před 11 roky
Elža

Elža

Tak to abych se na tu Revenge začala dívat :D Dylan Walsh byl v Unforgettable dokonalej :)
před 11 roky
Další články k tématu