2. 1. 2013

Spoilerland: Spartacus, Město žen, Private Practice a další!

Naše nová rubrika Spoilerland se začíná docela rozjíždět, dnes v našem snažení budeme pokračovat. Doženeme pár restů, které jsme vám slíbili už dříve. Dnes se podíváme na zoubek seriálům Spartacus: War of the Damned, Smash, Cougar Town (Město žen), Private Practice a Parenthood (Famílie). Těšte se na pořádný nášup toho, co teprv uvidíte.

A pokud to nechcete vědět, tak dál nečtěte. Anebo nám pak nenadávejte.

Caesar? Jaký bude?

Takový nebo makový, historicky ještě nebude ten, kterého známe z hodin dějepisu. V době Spartakova povstání bylo Gaiu Juliu Caesarovi 27 let a byl právě zvolen vojenským tribunem (důstojník římské armády; předstupeň nejnižší úřednické hodnosti kvestora).

Tvůrci v něm ale vidí nového Brada Pitta – blonďatého, charismatického a mírně šíleného – což herce Todda Lasance musí těšit. Tvůrci ale hned dodávají, že diváci v Caesarovi najdou impulzivní postavu s překvapující sexuální úchylkou.


Kam se vlastně bude Cougar Town ubírat, když do toho Jules a Grayson praštili?

Začátek čtvrté sezóny bude patřit právě jim, protože první díl se bude odehrávat jen 4 dny po svatbě. Novomanželé se nejdřív budou snažit zjistit, kdo vlastně drží otěže vztahu a kdo je ten, kdo jej řídí.

Oproti tomu se věci u Travise a Laurie moc nezmění. Laurie je pořád se svým přítelem-na-dálku, a tak se Travis opět pokusí proniknout do světa nezadaných a věčně lovících chlapů.


Smash: jak se děj postaví k odcházejícím postavám?

O Ellisovi se moc nemluví – jeho (opravdový) konec dokonce ještě nebyl oznámen (víceméně byl, ale tvůrci připustili, že by se na jednu až dvě epizody mohl vrátit). Oproti tomu Dev už bude zmíněn jen prostřednictvím omluvného dopisu, který pošle Karen; ta ho ale vyhodí do koše.

Juliin manžel Frank se objeví v první epizodě druhé řady, ale díky náhlému návratu Toma zase rychle zmizí. Největší následky ale pro seriál bude pravděpodobně mít odchod Rebeccy Duvall (hraje Uma Thurman) – a tyto následky pocítí zejména Derek.


Parenthood – otěhotní už Jasmine?

Ne. S Crosbym si totiž budou dělat jiné starosti – do života jim vstoupí Jasminina matka! Jestli si fanoušci pamatují Crosbyho a Jasmininy hádky o náboženství a slovíčku na N, tak to nebylo nic oproti tomu, až je Jasminina matka požádá o půjčku. Jasmine ji totiž pozve k nim domů, aby u nich přečkala zlé časy. Díky tomu bude u nich tak málo místa, že Crosby bude mít velké štěstí pokud neskončí v psí boudě.


Private Practice

Všichni, co si brousíte zuby na finále tohoto seriálu, zpozorněte. Tvůrci si na vás totiž přichystali jedno velké překvapení. Nepůjde totiž o nic jiného, než o svatbu hlavních postav! Addison (Kate Walsh) a Jake (Benjamin Bratt) si řeknou své ano v závěrečné epizodě s názvem „In Which We Say Goodbye“, která se bude vysílat 22. ledna.

Ti, co doufali, že se nakonec dá dohromady se Samem (Taye Diggs), mají bohužel smůlu. Rozhodnutí bylo na tvůrkyni Shondě Rhimes, která ale do svatebního obřadu vložila vtipný moment, při kterém Sam na Addison z legrace zakřičí jedno neslušné slovo. Jaké, to už nebudu prozrazovat ;)


Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
Seraphine313

Seraphine313

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
Seraphine313

Seraphine313

Jj, šestá řada PP je zkrácená, má 13 epizod...
před 11 roky
haroska

haroska

Brečet se mi z toho až chce:(
před 11 roky
nadya

nadya

Wow! tak to jsem moc ráda, že to dopadne takto!!!
před 11 roky
Další články k tématu