30. 12. 2012

Svět pilotů: Megamix

Tak. Ještě poslední článek a ten největší příval informací ze světa pilotů budeme mít za sebou. Dnes se podíváme na poslední hrstku projektů, které se v USA rozvíjí.

David Marshall Grant je aktivní

Výkonný producent seriálu Smash, David Marshall Grant, se rozhodně nenudí. Stojí totiž za projekty u CBS i CW.

Nepojmenované drama (CBS): Projekt z lékařského prostředí, který se soustředí na dospělá čtyřčata. Projekt vzniká podle izraelského seriálu Ran Quartet. V původním seriálu jsou čtyři sourozenci dokumentováni na kameru celý život až do dvaatřiceti let. O pár let později se k nim vrátíme, abychom poznali, že jejich reálné životy se zcela liší od toho, co se odehrávalo v televizi.

Blink (CW): Jde o temný rodinný příběh o dívce, jejíž otec je v komatu.

Rebecca Sinclair

Od 90210 k vlastní tvorbě. Bývalá showrunnerka seriálu, Rebecca Sinclair, je zpátky u CW se dvěma hodinovými dramaty. Oba projekty píše a produkuje.

Nepojmenované drama: Hlavní postavou je sebestředná popová hvězda, černá ovce své nábožensky založené rodiny, která netouží zachraňovat ani ostatní lidi, ani svět, ale pouze svou kariéru. To se ale změní v momentě, kdy její fanoušek začne rozhlašovat, že ho její dotek záhadně uzdravil. O zpěvačce se začne říkat, že má nadpřirozenou moc.

The Lost Girls: Projekt vzniká podle stejnojmenné knihy memoárů od Jennifer Baggett, Holly Corbett a Amandy Pressner. Televizní projekt navíc k příběhu přidá záhadný prvek. V čele stojí čtyři dvacetileté ženy, každá v jiné fázi životní krize, které se rozhodnou utéct od svých životů a vydají se do zahraničí. V Kambodži najdou nové přátele, kteří jsou stejně ztracení, jako ony. Když jedna z žen za záhadných okolností zmizí, zbylé tři se spojí, aby ji našly. Vydávají se tak na opravdovou cestu, při které zapomenou na svá trápení. Při hledání kamarádky však najdou hlavně samy sebe.

Izrael, Izrael, všude kam se podíváš

Izraelské náměty vládnou letošním Světem pilotů. Kromě seriálů už se nyní dostává i na knihy. V USA se rozvíjí projekt podle románu Yorama Kanuika, Kesem Al Yam Kineret.

Kniha vyšla v roce 1994 a kritici ji označují jako to nejúspěšnější, co se v Izraeli podařilo nejvíce přiblížit tvorbě Tarantina.

Mladá žena se jednoho rána probudí a vydá se na cestu dobrodružství, když se rozhodne žít život podle vlastních pravidel. Projekt zatím není připoután k žádné stanici.

Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Exredaktorka

Exredaktorka

seriál se čtyřčaty, to by mohlo být zajímavé, hlavně kvůli tomu, jak to budou točit, což však může být právě...
před 11 roky
Další články k tématu