5. 2. 2013

Svět pilotů: CW finišuje

Svět pilotů: CW finišuje

Už dlouho jsme vám nepřinesli nejnovější pilotové objednávky. Tento týden ale všechny resty napravíme.

Jako první začneme se stanicí CW. Ta není příliš velká, vysílá pouze pět dnů v týdnu, proto logicky také celkové číslo jejích objednaných pilotů nešplhá do neskutečných výšin, ale drží se na příjemných osmi kouskách.

Několik pilotů CWčka jsme vám představili již v minulých týdnech. Dnes CW zakončíme posledními dvěma piloty, které se budou ucházet o místo v podzimním programu stanice.

The Tomorrow People
The Tomorrow People je adaptace kultovního britského sci-fi ze 70. let. Na tomto projektu spolupracuje Julie Plec (The Vampire Diaries) a Greg Berlanti (Arrow), kteří produkují; scénář píše Phil Klemmer (Chuck).
Projekt vypráví příběh několika mladých lidí z celého světa, kteří reprezentují nový stupínek lidského vývoje. Tito lidé mají speciální síly, mezi kterými nechybí schopnost teleportace, nebo třeba telepatické dorozumívání.
Skupina spolupracuje, aby dohromady porazili různé zlé síly.
Původní seriál byl odpovědí konkurenční stanice ITV na úspěch původního Doctora Who.

Blink
David Marshall Grant (Smash) produkuje a Vera Herbert píše Blink, milé, netradiční a vtipné drama o rodině, u které se život jejích členů navždy změní (ať už k dobrému, či zlému).
Otec rodiny má totiž autonehodu, po které se u něj projeví syndrom na způsob komatu. Nemůže se hýbat ani mluvit, ale všechno vidí a slyší.
Právě on propůjčí seriálu svůj úhel pohledu a vypravěčský hlas. To spolu s jeho fantaziemi, které v mysli vytvoří, poskytnou kontext a pointu příběhům a rozepřím, které rodina prožívá.


Tak, CWčko je komplet za námi. Zaujaly vás poslední dva piloty? Nebo více doufáte ve vybrání některého dříve zmíněného, třeba spin-offu Deníků nebo The Selection? Podělte se s námi o své názory v diskuzi :)

Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
ragelly

ragelly

Bylo to myšleno tak, že primetime vysílání (seriály v hlavním vysílacím čase od osmi večer) je 5x...
před 11 roky
Puoskari

Puoskari

Tak The Tomorrow People tu už niekoľko krát niečo poodbné bolo. Ak by bolo dobré spracovanie, tak prečo nie?...
před 11 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

začínám si říkat... hlavně nic od plecky.
před 11 roky
Další články k tématu