11. 1. 2013

Bude spin-off Vampire Diaries?

Bude spin-off Vampire Diaries?

Původní. Tak by se jmenoval potenciální spin-off Upířích deníků. Cože? Ještě jednou?! On bude spin-off The Vampire Diaries? Co?!

Ano, je to (bohužel, bohudík?) tak. Stanice CW uvažuje o spin-offu, který se zaměří na Původní, respektive na Klause. A vše začne v epizodě vysílané 25. dubna, kdy se právě Klaus vrátí do města, které před staletími pomáhal vybudovat – do francouzské čtvrti New Orleans – aby se opět setkal se svým bývalým (a ďábelským) chráněncem Marcelem. Phoebe Tonkin aneb vlkodlačice Hayley se také objeví. Julie Plec, která napíše scénář k této epizodě, bude na potenciální spin-off spolu s Leslie Morgensteinem a Ginou Girolamovou dohlížet jako výkonná producentka.

Původní jsou první upíři na světě, kteří se v The Vampire Diaries poprvé objevili ke konci druhé série. Mezi fanoušky se stali velmi oblíbenými, za což určitě může zejména Joseph Morgan, kterého známe jako Klause.

Pro Julii Plec to znamená její druhý pilotní projekt na stanici The CW. Už totiž pracuje na rebootu seriálu „Tomorrow People“ (viz tato bleskovka). CW označila potenciální spin-off jako velmi zajímavý a pro spárování s TVD na čtvrteční večery velmi vhodný. Loňský rok to zkoušela se seriálem The Secret Circle, který byl po první sérii zrušen. Letos to je Beauty and the Beast, které ale zdaleka nedosahuje takových výsledků, jaké si vedení televize představovalo. Zatím ale tedy není vůbec nic jasné a nevíme, zdali tomuto projektu o Původních dá CW zelenou, abychom příští rok mohli sledovat další seriál ze světa Upířích deníků…

Tak co, zní to dobře? Nebo vás příběh Původních vůbec nezajímá?

Ó náš nejdražší čtenáři moc děkujeme za podporu. 
Furiant

Furiant

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře38zobraz všech 38 příspěvků
Nikuska181

Nikuska181

Kol tam byť ešte môže. Vypadá to tak, že ho nakoniec »SPOILER«, a nie len moja teória, ale viacero vecí tomu...
před 11 roky
gabule

gabule

aha, tak to je skoda, ale nejake zablesky z minulosti by se objevit mohly :D
před 11 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

oživí ty, kteří položili život v cestě za jeho probuzením, kol se to snažil zastavit. a i tak...
před 11 roky
Další články k tématu