29. 10. 2022

Zaklínač bude mít novou tvář

Zaklínač bude mít novou tvář

Tak tohle je přinejmenším šok. Právě bylo oznámeno, že když se hit Netflixu The Witcher (Zaklínač) vrátí na obrazovky s nově objednanou čtvrtou sérií, hlavní hrdina změní svůj vzhled.

Henry Cavill ze seriálu odchází. Místo něho se v roli Geralta objeví herec Liam Hemsworth.

Cavill tento týden oznámil, že se vrátí k roli Supermana. Hemsworth je známý z Hunger Games nebo z role v seriálu Most Dangerous Game.

„Moje cesta v roli Geralta byla plná příšer a dobrodružství. Pro čtvrtou řadu však svůj medailon a meč odložím. Místo mě nastoupí fantastický pan Liam Hemsworth. Předávám svou pochodeň a moc se těším, až uvidím Liama, jak se vypořádá s touto postavou. Liame, tato postava má v sobě velkou hloubku, ponoř se do něj a mrkni se, co v něm najdeš,“ uvedl Cavill.

Hemsworth dodal: „Jsem velkým fanouškem Zaklínače a jsem nadšený, že jsem dostal tuto příležitost. Henry byl neuvěřitelný Geralt a jsem poctěn, že mi předává otěže do další kapitoly tohoto dobrodružství. Henry, jsem tvým fanouškem už dlouhé roky a velmi mě inspiruješ v tom, co jsi této postavě přinesl. Rozhodně mě čeká velká výzva, abych byl hoden této postavy, ale jsem nadšený, že můžu vejít do Zaklínačova světa.“


Máte radost z prodloužení seriálu pro čtvrtou řadu? Jak vnímáte změnu hlavního herce?

Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře16zobraz všech 16 příspěvků
_-0-_

_-0-_

V seriálu Spartacus nahradil v hlavní roli McIntyre těžce nemocného Whitfielda a diváci se s tím...
před 81 týdny
andrea168

andrea168

Popravdě, mně je to jedno. Ten seriál tak strašně zmrvili, že mu už nepomůže vůbec nic.
před 81 týdny
Luisa

Luisa

Tak to mě mrzí :( Na Cavilla se v normálním případě nemůžu vůbec dívat, ale jako Geralt byl dosti...
před 81 týdny
Další články k tématu