18. 2. 2013

Castingy: Ray Donovan, Dexter, Last Man Standing

Dexter se na svou pravděpodobně poslední sérii pořádně zásobuje. Tedy minimálně herecky. Osmičku obohatí další postava. Kromě toho Showtime shání posily i do své novinky Ray Donovan. Do třetice tu pak máme casting z jiného soudku, ze sitcomu Last Man Standing (Poslední chlap), kterému už do konce série zbývá pouhých pár epizod.

Ray Donovan

Do Raye míří dáma z Grey's Anatomy (Chirurgové). Herečka Brooke Smith získala roli zdravotní sestry a potenciální romantické známosti Rayova bratra, Terryho.

Smith, která se čtyři roky objevovala na obrazovkách ABC jako doktorka Erica Hahn, bude mít v Rayovi vedlejší roli. Její postava se jmenuje Frances a musí se potýkat s Parkinsonovou nemocí.

Kromě Grey's jsme herečku mohli vidět v American Horror Story, Weeds (Tráva), nyní se chystá na nový seriál stanice USA Network, Graceland.

Ray Donovan má premiéru 30. června, hned po nové epizodě Dextera.

Dexter

Když už je řeč o Dexterovi

Seriál povýšil herečku Aimee Garcia (Trauma) na hlavní postavu. Zopakuje si roli mladé doktorantky Jamie Batisty, která Dexterovi občas pomáhá jako chůva. Společné příjmení také napovídá, že jde o mladší ségru Angela Batisty (David Zayas).

Kromě Garcii tvůrci obsadili také roli Javiera Guzmana, nájemného zabijáka. Toho si zahraje Nick Gomez.

Javier si rád říká El Sapo. Toho naštve Debra, která se postaví mezi něj a jeho další oběť. To samozřejmě pro Dexterovu ségru nejsou vůbec dobré zprávy, však kdo by proti sobě chtěl mít znepřáteleného profi zabijáka?

Pokud vám náhodou Guzmanovo jméno něco říká, pak je to možná díky Walking Dead (Živí mrtví), kde si zahrál odsouzence, který měl „menší“ potyčku s Rickem.

Last Man Standing (Poslední chlap)

Žrali jste taky v devadesátých letech Kutila Tima? Pak vás možná potěší dnešní novinka. Last Man Standing totiž chystá malé shledání z tohoto seriálu!

Dětská hvězdička tohoto seriálu, herec Jonathan Taylor Thomas, který už mimochodem žádné dítě není (už mu je třicet!), bude hostovat v této nové komedii jeho bývalého televizního taťky.

JTT se objeví v jedné epizodě jako manažer luxusní restaurace, kde Kristin hledá práci.

Herec se posledních několik let televizi i filmu úplně vyhýbal. Dříve jsme ho mohli vidět například v mini roličkách ve Veronice Mars nebo Smallville.

Kdo nelikuje není SerialZoňák! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Exredaktorka

Exredaktorka

toho jsem měla ze všech kutilových synů nejraději, ale ve vm byl hrozně nesympatický.
před 11 roky
Další články k tématu