9. 2. 2013

Do No Harm už více škody neudělá!

Do No Harm už více škody neudělá!

Trvalo to dvě epizody. Dvě epizody a naše nemilá, leč realistická předpověď pár dnů zpátky se vyplnila. NBC po dvou odvysílaných epizodách oficiálně zrušilo svou novinku Do No Harm a s okamžitou platností ji stáhlo z programu.

Během následujících dvou týdnů bude NBC v časovém slotu tohoto seriálu (čtvrtek, deset hodin večer) vysílat opakování kriminálky Law and Order: SVU (Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti).

Jak už jsme uváděli minule, Do No Harm trhlo rekord s nejméně sledovanou premiérovou epizodou, kdy se rating vyšplhal pouze k 0.9, díl sledovaly tři miliony diváků.

Včera v noci sledovanost spadla o dalších dvaadvacet procent (0.7) a zcela jistě tak potvrdila osud tohoto seriálu. Byla jen otázka času – a zahraniční média spekulovala o tom, že se rozhodne v následujících hodinách – kdy se NBC vzmuží a nadobro ukončí jeho trápení.

Pro ty, co rádi svádí vinu na spoustu jiných shod náhod, můžeme říct, že seriálu nepomohl ani jeho předchůdce, kdy o půl desáté 1600 Penn dokázalo natáhnout pouze 1.1 rating (vs. 1.9, které získalo The Office minulý týden ve stejnou dobu).

Seriál se přidává k dalším propadákům, které zdaleka nesplnily očekávání ze strany svých stanic a partnerů. Jen z fleku jmenujme Lone Star, My Generation, The Beautiful Life, Work It či How To Be a Gentleman.


Fruiko již brzy aktualizuje tipovačku. Co vy, získáte další bodíky, stejně jako my? :)

Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
Odyssea

Odyssea

Výborně, body do tipovačky :)
před 11 roky
Deni001

Deni001

Nemůžu si pomoct, ale je to škoda.
před 11 roky
Kikina105

Kikina105

Sotva jsem se na něj začala koukat tak ho zruší? Docela mě to naštvalo. Jako seriál měl Do No Harm opravdu...
před 11 roky
Další články k tématu