11. 2. 2013

CWčko se rozhodlo obnovovat!

CWčko se rozhodlo obnovovat!

Dnes večer vydala stanice The CW tiskovou zprávu o obnovení tří seriálů na další série. Radovat se mohou fanoušci novinky Arrow, oblíbených The Vampire Diaries (Upíří deníky) a stálice Supernatural (Lovci duchů)! Všechny tři seriály se tak na podzim vrátí s novými sériemi!

„Loni jsme řekli, že jeden z našich cílů bylo vybudovat vysílací bloky, které budou stále růst. Díky našemu novému hitu Arrow a oblíbenému Supernatural ve středu večer a pokračujícímu úspěchu The Vampire Diaries ve čtvrtek večer jsme to dokázali,“ řekl Mark Pedowitz, prezident stanice The CW. „Seriály Arrow, Supernatural a The Vampire Diaries si vedou dobře ve vysílání, ale jsou také velmi úspěšnými digitálně a sociálně. Jsem rád, že všechny tři seriály se vrátí do našeho vysílacího schématu i příští sezónu.“

Jedním z průlomových hitů stanice The CW v této sezóně je nepochybně Arrow. Jedná se o nejúspěšnější seriál CWčka od roku 2009 a také aktuálně nejvíce sledovaným seriálem na této stanici. The Vampire Diaries jsou však i nadále nejvíce sledovaným seriálem v cílových demografických skupinách, včetně skupin dospělí 18–34 let a ženy 18–34 let.

Bratři Winchesterovi ze Supernatural budou bojovat proti silám zla v deváté sérii. Po středečním spárování se seriálem Arrow v tomto roce zaznamenalo Supernatural oproti loňské sezóně navýšení svých čísel – o 15% v počtu celkových diváků, o 10% u diváků 18–34 let a o 18% u diváků 18–49 let.

O dalších seriálech této stanice zatím nebylo rozhodnuto.


Potěšilo vás obnovení těchto tří seriálů? Nebo byste už někde brali ukončení? Dejte nám vědět v komentářích! :-)

Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
Furiant

Furiant

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře50zobraz všech 50 příspěvků
Kikina105

Kikina105

No jo :D Moje Supernatural ... jsem za ně ráda ... jen se teda bojím, aby se bylo na co koukat :) Snad ho...
před 11 roky
Netty

Netty

Aha,tak to nevím,já se zasekla snad u jedenáctého dílu první řady.
před 11 roky
svetluska666

svetluska666

Je dobře, že budou seriály pokračovat, jsou to jediné seriály v kterých se něco děje a není to pořád...
před 11 roky
Další články k tématu