2. 11. 2023

Rozroste se svět Útěku z vězení?

Rozroste se svět Útěku z vězení?

Abychom ihned odpověděli na otázku z nadpisu – pravděpodobně ano. Oblíbený seriál Prison Break (Útěk z vězení) z počátku tisíciletí zahlásí comeback, ovšem jinak, než jak fanoušci doufali. Streamer Hulu oznámil, že začal pracovat na nové verzi seriálu. Za projektem stojí spolutvůrce dramatu Mayans M.C. (Zákon gangu: Mayové) Elgin James.

Hulu popisuje projekt jako novou kapitolu. Příběh se bude odehrávat ve světě původního seriálu. Více informací prozatím nebylo zveřejněno, nicméně se nepředpokládá, že by se měl na scénu vrátit Michael nebo Lincoln Burrowsovi. Sám Wentworth Miller v roce 2020 oznámil, že už s rolí Michaela nadobro skončil.

Nový Prison Break bude vznikat pod záštitou produkční společnosti 20th Television. Elgin James bude produkovat spolu s tvůrcem původního seriálu Paulem Scheuringem.

Prison Break běžel na stanici Fox od roku 2005, dočkal se čtyř sérií, po kterých následoval ukončující televizní film s názvem The Final Break. V roce 2015 přišlo pokračování v podobě minisérie, ve které se vrátily hlavní postavy.

Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
Salem

Salem

Breakout Kings jsou taky spinoff k Prison Break
před 31 týdny
_Martin_

_Martin_

To opravdu není. Je tam jenom určitý prolnutí, protože tam měl Bagwell štěk, ale jinak spolu seriály...
před 31 týdny
_-0-_

_-0-_

Jako by nestačila ta hrůza, zmíněná v článku - Prison Break: The Final Break (těch 7,8/10 fakt nechápu).
před 31 týdny
Další články k tématu