22. 3. 2013

OUaT spin-off: Kloboučník je z kola ven! Kdo ho nahradí?

OUaT spin-off: Kloboučník je z kola ven! Kdo ho nahradí?

Tvůrci seriálu Once Upon a Time, Eddy Kitsis a Adam Horowitz, se domluvili s předními scénáristy, aby jim pomohli dát dohromady spin-off k tomuto seriálu (o spin-offu jsme již psali v této bleskovce). Studio ABC je pouze krůček od uzavření smlu v se Zackem Estrinem (Prison Break) a Jane Espensonou (OUaT), kteří by se vrhli na scénář k tomuto novému projektu.

Detaily o spin-offu jsou zatím drženy pod pokličkou, nicméně na světlo vyplula informace, že se příběh bude odehrávat v zemi Wonderland.

Původně se mluvilo o tom, že by hlavní postavou byl Kloboučník, kterého již fanoušci OUaT znají, nicméně z tohoto plánu sešlo. V současnosti je v plánu vyprávět příběh z pohledu Alice (Alenka), která se dosud v Once neobjevila. Spolu s ní se v projektu objeví také několik dalších nových postav.

I když se příběh bude odehrávat až po kletbě, stejně jako v Once se i zde budou vyskytovat flashbacky, ve kterých pravděpodobně budou fanoušci moct vidět známé tváře. Jednou z nich by mohla být i Cora (Barbara Hershey), která byla v Once ve Wonderlandu Srdcovou královnou.

Zdroj uvádí, že se zatím přemýšlí o třináctidílné sérii, která bude samostatně zakončená, podobně jako American Horror Story. Je možné, že pokud projekt projde, ABC ho nasadí do přestávky mezi podzimní a jarní dávkou Once.

Výše zmíněná čtveřice nyní pracuje na dvacetistránkové prezentaci, kterou předvedou 7. dubna ve Vancouveru, kde v té době bude končit natáčení druhé série Once.


Ulevilo se vám, že potenciální spin-off upustil od Kloboučníka? Líbí se vám nápad s Alice a novými postavami? Dali byste dalšímu pohádkovému seriálu šanci?

(Zdroj: Deadline)

Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře8zobraz všech 8 příspěvků
Nikuska181

Nikuska181

Nemuselo by to byť zlé, ale ako sa už v komentároch spomínalo, ďalšia Alenka ?? Jedna už ide byť...
před 11 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

tak on to není spin-off na 100%. prý se to bude vysílat v pauze, kterou bude ouat na jaře mít, takže to...
před 10 roky
ragelly

ragelly

Si počkej, až dojdeš při čtení ke článkům z minulého týdne :D Už je nové info :)
před 10 roky
Další články k tématu