4. 7. 2013

Luther a pět milionů lidí

Luther a pět milionů lidí

Dnes pro vás máme krátkou SARS bleskovku o tom, jak dobře (nebo ne?) si vedla první epizoda třetí série britského kriminálního dramatu Luther.

Idris Elba je zaneprázdněný muž. Zatímco herec bude brzy zabraňovat apokalypse v novém filmu Guillerma del Tora s názvem Pacific Rim, jeho drama Luther se tento týden vrátilo na BBC One po dlouhé pauze s očekávanou třetí sérií.

První ze čtyř hodinových epizod topla britský úterní večer. Díl si nenechalo ujít pět milionů diváků s celkovým podílem 21,7 %. To znamená, že více než pětina lidí u obrazovek dala v úterý seriálu šanci.

I přes to se však jedná o nejméně sledovanou premiéru série. Třetí řada ztratila 600 000 diváků, kteří si nenechali ujít premiéru druhé série v roce 2011. I přes to však byla epizoda kladně přijata veřejností i médii.

V rovnici jistě hraje fakt také to, že druhá řada Luthera se vysílala na podzim 2011, konkrétně v září.

Ve třetí řadě se nově objeví Sienna Guillory v roli nové romantické známosti Luthera. Kromě Elby se pak vrátí také Warren Brown, Nikki Amuka-Bird, Dermot Crowley a Michael Smiley.

Pokud jste zatím neviděli, tak mrkněte na trailer k novým epizodám:


Už jste měli čas na první díl trojky? Jak se vám návrat po takové době líbil? Udržel si seriál kvalitu?

(Zdroj: Deadline)

Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
stonefire

stonefire

Konečně!
před 10 roky
Mescalamba

Mescalamba

Jsem skoro ani nečekal, že budou pokračovat. Zvědavý sem, vidět ještě ne.
před 10 roky
Další články k tématu