15. 8. 2013

Showtime nabírá hollywoodské filmové hvězdy

Showtime nabírá hollywoodské filmové hvězdy

Stanice Showtime si už vybrala představitele hlavních rolí svého nového hororového seriálu Penny Dreadful. Hollywoodské hvězdičky Josh Hartnett a Eva Green budou mít minimálně na pár měsíců práci zajištěnou.

Penny Dreaful je seriál od třikrát na Oskara nominovaného Johna Logana, který kromě psaní scénáře také produkuje. Natáčení tohoto psycho-sexuálního hororového seriálu začne na podzim v Londýně.

Hartnett ztvární Ethana Chandlera, muže, za nějž mluví jeho činy. Ethan je odvážný a neštítí se žádného násilí. Je okouzlující, ale za svýma očima skrývá démony. Je více komplikovaný, než svému okolí připouští.

Green si zahraje Vanessu, jedinou dívku v tomto příběhu. Vanessa je tajemná, její oči vás dokážou vystrašit. Je klidná a má to v hlavě uspořádané. Brzy se ukáže, že s ní není radno si zahrávat, bude z ní hrdinka celého seriálu.

Oba herci jsou známí svými filmovými rolemi. Hartnett se proslavil ve válečném Pearl Harbor a komedii 40 dní a 40 nocí. Herečka se objevila po boku Jamese Bonda v Casino Royale a také ve filmu Kingdom of Heaven. Zahrála si také v minisérii Camelot.

Seriál se na televizní obrazovky dostane na jaře 2014.


Těšíte se na nový hororový počin, navíc od kabelovky Showtime? Jak se vám líbí obsazení hlavních rolí?

(Zdroj: THR)

Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Adi

Adi

Wow, Evu mám moc ráda. Takže si ji v seriálu nenechám ujít, snad to bude stát za to. :)
před 10 roky
CapAm

CapAm

Když jsem viděla Joshe, bylo mi hned jasný, že to musim vidět:) :D
před 10 roky
Další články k tématu