22. 8. 2013

The Vampire Diaries: Seznamte se s Aaronem

The Vampire Diaries: Seznamte se s Aaronem

Tak a máme další zodpovězenou otázku k páté sérii The Vampire Diaries (Upíří deníky). Již dříve bylo oznámeno, že se v nové řadě objeví postava Aarona, který se stane Eleniným novým nejlepším přítelem. Do této role byl nyní obsazen herec Shaun Sipos.

Veterán z CW se již dříve objevil v seriálech Life UneXpected (Změna je život) a Melrose Place. Nyní se objeví v Upířích denících právě ve vedlejší roli Aarona. Aaron míří na výšku, kde se bude snažit uniknout své mučivé minulosti, a právě zde potká Elenu. Dvojice se rychle sblíží díky faktu, že oba dva zažili a přežili temné rodinné tragédie. Kromě toho má ovšem postava možná také co dočinění se studentem z Whitmore, který zemře v jedné z říjnových epizod. Podezřelé, co říkáte?

Scenáristé Deníků ujišťují fanoušky, že prozatím mají v plánu nechat Elenu a Damona šťastně spolu. Ovšem je dost dobře možné, že Aaron zůstane na scéně dost dlouho na to, aby se z něj stala Elenina nová romantická známost. Ale jak fanoušci seriálu moc dobře ví, nikdo v TVD nezůstane navěky šťastný. Jinak by to přece byla nuda, no ne?

The Vampire Diaries se s novou řadou vrátí na televizní obrazovky 3. října.


Těšíte se na novou sérii? Jste zvědaví, jak Aaron s příběhem zamíchá?

(Zdroj: zap2it)

Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře13zobraz všech 13 příspěvků
Em.

Em.

Hezoun, co dodat. Tenhle mě k další serii nedostane.
před 10 roky
jo-die

jo-die

Jé, můj oblíbenec z Life UneXpected, jsem zvědavá, co předvede.
před 10 roky
Evelyn$

Evelyn$

Tak som zvedavá ako to s ním dopadne už sa nemôžem dočkať
před 7 roky
Další články k tématu