12. 10. 2013

Hawaii Five-0: Vytvořte si vlastní epizodu!

Hawaii Five-0: Vytvořte si vlastní epizodu!

Taky se vám ten nadpis trochu nezdá? Ale opravdu je to tak! Pamatujete si, jak letos v lednu mohli američtí diváci hlasováním na webu ovlivnit, jak skončí epizoda 3×12, tedy kdo bude vrahem? Tak tentokrát se stanice CBS pustila ještě do odvážnějšího kro­ku!

Na svých webových stránkách totiž spustila první část diváckého hlasování o tom, jak bude jedna z budoucích epizod Hawaii Five-0 vypadat! V současné době můžete až do 31. října hlasovat o šesti hlavních příběhových prvcích – místo činu, oběť, vražedná zbraň, důkaz, podezřelý a zadržení vraha.

Každý z těchto šesti příběhových prvků má sedm možností, takže je klidně možné, že na motokrosovém závodě bude nalezen mrtvý astronaut, který bude zavražděn lopatou na sníh. Podezřelým může být synchronizovaný plavec, kterého H50 tým objeví díky sumerskému tygru v obřím bludišti! Tak to je dost šílené, že? :-D

V lednu bude spuštěna další fáze, ve které budeme moci hlasovat o rekvizitách a šatníku postav. V únoru ve třetí fázi se bude hlasovat o hudbě a v poslední čtvrté fázi (v březnu) budou diváci hlasovat o názvu epizody. Tak pro co jste hlasovali vy?


Osobně tohle považuju za velkou výzvu a jsem opravdu zvědavý, jak se s tím scénáristé poperou. Jestli totiž vyhraje nějaká šílená kombinace, mohla by to být vážně celkem sranda, co říkáte? :-)

Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
Furiant

Furiant

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře21zobraz všech 21 příspěvků
Nevada

Nevada

Těmi přihlouplými zápletkami, které se snaží vydávat za ústřední linii příběhu. Jestli Steve ještě...
před 10 roky
Furiant

Furiant

A máme tu výsledky: Scene of the Crime: Chin Ho's High School Reunion The Victim: Macadamia Nut...
před 10 roky
Olca

Olca

Tak já jsem hlasovala pouze pro Chin Ho's High School Reunion a Giant Maze... Zbytek jsem měla úplně...
před 10 roky
Další články k tématu