17. 6. 2020

Novinka na SerialZone: Vytvořte si seznam oblíbených herců!

Novinka na SerialZone: Vytvořte si seznam oblíbených herců!

Dnes jsme si pro vás připravili opět jednu velkou, ba doslova obří novinku. Jde o vylepšení, o které jste nás žádali dlouhé roky, možná snad i více než dekádu! Nová verze nám otevřela dvířka k tomu, abychom mohli vaše přání zrealizovat se vší parádou. Držte si klobouky – s radostí vám představujeme možnost oblíbení herce/herečky!

Každý z nás má oblíbené herce, které jsme viděli v zamilovaném seriálu a od té doby hltáme každý další projekt, ve kterém se naše milované osobnosti mihnou. S naší novou vychytávkou vám už žádné nové role vašich herců a hereček neutečou. Ale nenechte se zmást, oblíbit si můžete také seriálové tvůrce, kteří mají samostatný seznam (herci zvlášť, tvůrci zvlášť).

první krůčky

Základem všeho je vaše vlastní aktivita. Než budete moci funkci naplno používat, musíte si vytvořit vlastní seznam oblíbených osobností. Osobnosti si ode dnešního dne můžete přidávat do seznamu stejně jako seriály. Na profilu osobnosti najdete nahoře vedle jejího jména tlačítko pro přidání do seznamu oblíbených. A to je všechno, nic složitějšího vás nečeká!

kde seznam najdu?

Svůj seznam osobností si můžete zobrazit, kdykoliv chcete – najdete ho v základním menu na vašem uživatelském profilu (pod oblíbené/sledo­vané). Pokud vás zajímá, které herce mají v oblíbených vaši přátelé, můžete jít na obhlídku. Stejně jako seznam oblíbených/sle­dovaných seriálů, i seznam oblíbených osobností bude veřejný, takže si ho může prohlédnout každý, kdo na váš profil zavítá.

plakát

jaké to má výhody?

Už nikdy vám neunikne žádný nový televizní projekt, ve kterém se vaše oblíbená hvězda objeví. V první řadě bude seznam provázaný s vaší Timeline. Pokud osobnost zmíníme v rámci Flash News, ukáže se vám informace na Timeline.

Na Timeline se dozvíte o hostování osobností v seriálech, ale také se vám tam objeví informace o tom, že jsme do databáze přidali nový seriál, kde bude mít (nebo již má) vaše osobnost hlavní roli. Takto se snadno můžete rozhodnout, zda chystané novinky chcete na základě obsazení rovnou přidat mezi sledované seriály.

Jak se vám budou herci a tvůrci zobrazovat na Timeline? Najdete je tam i s jejich krásnou miniaturní fotkou z profilu!

plakát

informace v seznamu

Ještě se pojďme na skok vrátit zpět k vašemu osobnímu seznamu oblíbených herců. Jak jsme již zmiňovali, najdete ho v menu na svém osobním profilu. Kromě jmenného výčtu se zde zároveň také přehledně dozvíte změny, které na profilu osobnosti proběhly od vaší poslední návštěvy. Pokud tedy máte Timeline přeplněnou a občas se stane, že nějakou zprávu přehlédnete, stačí se sem tam mrknout do svého seznamu oblíbených herců – pokud došlo u některého z nich ve změně v profilu (doplnění nového seriálu a/nebo nové role), v seznamu se vám u daného člověka objeví upozornění, abyste jeho/její profil mohli jít hned omrknout a zjistit, co se změnilo.

plakát
plakát

pouze první krok

Jsme moc zvědaví na vaši odezvu. Doufáme, že si novou funkci zamilujete stejně jako my! Jde o skutečně velkou novinku, která je prvním krokem tímto směrem. Na Timeline vidíte prozatím jen nově vložené seriály, u kterých redaktoři již při založení vložili osobnost do obsazení.

Do budoucna plánujeme rozšíření upozornění i o dodatečné pozdější vložení osobnosti do seznamu hlavního obsazení již existujícího seriálového profilu, a také upozornění o získání vedlejší/hostující role. Nicméně ani prozatím nepřijdete v podstatě o žádné informace, protože vás v rámi Flash News informujeme o seriálech a hercích, kteří se v nich objeví, a každá změna na profilu osobnosti se vám ukáže i v celkovém seznamu oblíbených lidí.

Do budoucna se jistojistě můžeme těšit i na nějaké ty žebříčky a statistiky našich nejoblíbenějších her­ců.


Co na tuto velkou novinku říkáte? Máte oblíbené herce, herečky a tvůrce, u kterých sledujete každý další projekt? Budete funkci využívat, nebo raději dáváte přednost samotné obsahové stránce a podle ní se rozhodujete, zda dát seriálu šanci?

Další díly seriálu
Ó náš nejdražší čtenáři moc děkujeme za podporu. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře25zobraz všech 25 příspěvků
Litocha

Litocha

Skvělá zpráva.
před 3 roky
Mistin

Mistin

Já věděla, že mám s názorem na nový serialzone počkat! Naprosto úžasné novinky, děkujeme za vaší práci!...
před 3 roky
Micuda98

Micuda98

Paráda!
před 3 roky
Další články k tématu