12. 10. 2020

Novinka na SerialZone: Podělte se o názory k trailerům!

Práce na nové verzi SerialZone stále nepolevují. Posledních pár měsíců se řešily hlavně nenápadné věci, které ve výsledku nejdou nikde moc vidět, ovšem o to důležitější jsou, aby náš web správně fungoval.

Dnes vám však představíme opět jednu z větších novinek, ze které máme velkou radost a doufáme, že potěší i vás. Jak už můžete hádat z nadpisu, přidali jsme na web možnost komentovat trailery a obecně všechna přidaná videa!

plakát

U videa na hlavní stránce vidíte vedle názvu seriálu červenou bublinu. Když na ni kliknete, dostanete se do vlákna na timeline, kde můžete zanechat k videu komentář se svými dojmy, názory, zda se těšíte na novou sérii, nebo se divíte, že tento seriál ještě pořád běží… prostě cokoliv, co vás napadne.

Pokud u traileru kliknete na odkaz DALŠÍ VIDEA (na obrázku vidíte vpravo nahoře), zobrazí se vám seznam všech přidaných videí řazený od nejnovějších – a komentář můžete přidat klidně ke každému z nich :-)

Výpis nejnovějších přidaných videí je v podstatě nekonečný. Pokud tedy nemáte chuť sledovat seriály z vlastního watchlistu, nebo třeba nevíte, co nového/dalšího si do watchlistu přidat, můžete se v tomto seznamu inspirovat. Trailer vám zabere minutu nebo dvě a v mnoha případech dokáže dost dobře ukázat, o čem daný seriál je.

Jak už jsem psala, v tomto výpisu nejsou pouze trailery, ale veškerá přidaná videa, která uživatelé doplňují na profily jednotlivých seriálů. Dá se tedy dosti předpokládat, že zde bude výběr opravdu pestrý a každý bude mít šanci objevit něco nového, co dosud neznal a co mu hned padne do oka.

Tak utíkejte komentovat! Budeme se těšit na všechny vaše postřehy, především u videí nových a chystaných seriálů!

seznam nejnovějších nahraných videí

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře13zobraz všech 13 příspěvků
Micuda98

Micuda98

A na to "také okomentování" se zítra podíváš? Dneska už je pozdě, tak jdi spinkat. ;)
před 3 roky
Fruiko

Fruiko

Už jsem to dal asi dohromady.
před 3 roky
Micuda98

Micuda98

Už mi jedna notifikace stihla přijít. Díky. :).
před 3 roky
Další články k tématu