25. 5. 2020

Novinka na SerialZone: Timeline podle vašeho vkusu

Už je to pár dnů, co jsme vám představili poslední novinky a vychytávky. Dnes přišla řada na Timeline.

Jednou z největších vychytávek nové verze je Timeline. Jedná se o naši osobní seriálovou „zeď“, kde se všem registrovaným uživatelům ukazují krátké bleskovky ze seriálového světa, informace o sledovaných seriálech, statusy uživatelů, které máte ve sledovaných a mnoho dalšího. Samozřejmě i vy si můžete psát vlastní statusy, které se potom objeví na Timeline všech, kteří vás mají přidané ve sledovaných uživatelích.

Timeline jsme začali vylepšovat hned po nástupu nové verze, postupně jsme přidávali filtry pro informace ze seriálového světa, zprávy o novinkách na webu, filtr prodlouženo/zrušeno nebo pro naši novou rubriku Víte, že…

Aktuálně na Timeline vidíme v podstatě všechno – když někdo přidá status, ohodnotí seriál nebo si ho přidá do sledovaných, vidíme nové plakáty k našim seriálům, no a samozřejmě také bleskovky, ať už jde o castingy, nové seriály, trailery, osudy nebo jakékoliv jiné zajímavosti. Někdy máme na Timeline pár zpráv za den, jindy je zeď přehlcená informacemi.

pokročilejší nastavení a filtrování

Rozhodli jsme se proto rozšířit možnosti nastavení, aby si každý z vás mohl podle svého vybrat, co si na zdi chce zobrazit. Nepotřebujete vidět nově přidané plakáty? Můžete si přednastavit, že si je na Timeline nepřejete. To samé platí i o ostatních zmíněných případech. Vytvořili jsme samostatnou kategorii nastavení pro Timeline:

plakát

V první části si zvolíte, které informace nechcete na Timeline zobrazovat. Druhá část se pak týká přímo našeho zpravodajství, konkrétně kategorií Bleskovky, Prodlouženo/zrušeno a Víte, že… U všech tří „rubrik“ si můžete vybrat, zda je chcete zobrazovat bez omezení, nebo vůbec, anebo je ignorovat kromě případů, když se ve statusech z těchto kategorií zmíní vámi sledovaný seriál.

Vrchní část nastavení se vám na Timeline projeví ihned, spodní část (Speciální účty na Timeline) se bude měnit až od nadcházejících statusů, které se vám na zdi objeví po uložení nového nastavení – tam se zpětně nic měnit nebude.

Díky novému nastavení si tak můžete zvolit vlastní preference, abyste si zajistili přehlednou Timeline s informacemi, které vás skutečně zajímají.

nastavení Timeline

noví registrovaní uživatelé

Pro nově registrované uživatele zůstane primární nastavení viditelné všechny statusy jen pro systémové zprávy, tzv. bleskovky, prodlouženo nebo zrušeno a Víte, že… se budou zobrazovat jen pro seriály, které si nováčci přidají do seznamu sledovaných nebo zamilovaných seriálů. Pokud se k nám tedy nyní registrujete nově a přejete si na Timeline zobrazovat vše, je potřeba si nastavení upravit na stránce tomu určené.

Všem ostatním zůstává nastavení tak, jak bylo i doteď, takže tady je to naopak – pokud si chcete Timeline vyčistit od zpráv, které vás nezajímají, opět je potřeba přejít do nastavení.

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak to dej vědět světu! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře18zobraz všech 18 příspěvků
MaxQ

MaxQ

Je mi líto, ale máte to rozbité. Z možností co NECHCI jsem zaškrtnul vše, a výsledkem je že v timeline...
před 3 roky
Fruiko

Fruiko

Mělo by být opraveno.
před 3 roky
sonkad

sonkad

TOTO.. Prosím, prosím, toto :D Vo všetkých rubrikách na Timeline možnosť vypnúť čokoľvek o CZ/SK...
před 3 roky
Další články k tématu