13. 12. 2020

Novinka na SerialZone: Sestavte si vlastní Top 10 žebříček nových seriálů!

Novinka na SerialZone: Sestavte si vlastní Top 10 žebříček nových seriálů!

Na jaře jsme vám představili novinku – TOP 10 žebříček nejoblíbenějších seriálů. Většina z nás v něm má zařazené oblíbené klasiky, které už mají svůj běh dávno za sebou.

Nyní jsme se rozhodli TOP 10 žebříček rozšířit o vlastní kategorii. Dávali jste v letošním roce šanci novinkám? Kolik z nich vás zaujalo? Nyní si nově můžete sestavit vlastní top 10 žebříček seriálů, které se představily v roce 2020.

vyplňte si vlastní žebříček nejlepších novinek roku 2020

Nejen, že se díky němu ostatní budou moci inspirovat, na co by se mohli začít koukat. Vyplněné žebříčky pomůžou obecně vylepšit systém doporučování. A to ani nemluvíme o tom, že přinesou cenná data k parádním statistikám a rekapitulaci uplynulého roku. Budeme tedy rádi, když si co nejvíce z vás najde chvilku a popřemýšlí, které nové seriály vás letos nejvíce zaujaly, abychom měli k dispozici bohatý objem dat, se kterým budeme moci dále pracovat.

Jen tak pro inspiraci: Za letošní rok jsme vydali již 309 Novinek pod lupou, a to jsme v rámci jich zdaleka neobsáhli vše, co se v roce 2020 v seriálovém světě zrodilo. Ve svých žebříčcích samozřejmě můžete mít i své oblíbené kousky, na které se v NPL nedostalo, ať už jde o anime, dokumenty, nebo třeba korejské seriály.

Protože víme, že někteří z vás byli celý rok pěkně aktivní a dost možná už si nevzpomenou na všechny novinky, kterým dali šanci, tak jsme vám piloty, které jste si odškrtli jako viděné, vypsali přímo na stránce top 10. Máte je tak přehledně k dispozici a můžete se snadno rozhodnout, které si zaslouží místo v nejlepší desítce a na jakém místě.

Stejně jako u klasické top desítky, i zde platí, že nemusíte mít vyplněná všechna políčka. Pokud jste viděli pět novinek a jen tři si podle vás zaslouží místo ve vašem seznamu, tak budete mít vyplněné pouze tři. I to nám pomůže utvořit si obrázek o tom, jaké novinky se vám nejvíce líbily.

V lednu pak začneme s nominačními koly anketu, ve které společně budeme volit nej novinku roku, takže rozhodně bude zajímavé sledovat, zda se výsledky hlasování budou shodovat s vkusem registrovaných uživatelů, kteří si najdou chvilku, aby svůj žebříček vyplnili. My už se výsledků nemůžeme dočkat! 😍

Kde žebříček najdu?

K vyplnění svého žebříčku můžete použít odkaz zde v článku. Kdykoliv se k němu ale také jednoduše dostanete přímo ze svého profilu – odkaz na TOP 10 novinky najdete v uživatelském menu hned pod TOP 10.


Tak co, kolika novinkám jste letos dali šanci? U kolika jste pokračovali i dalšími díly nebo je plánujete sjet v budoucnu? A hlavně – které z nich se vám vecpou do nejlepší desítky?

Další díly seriálu
Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře45zobraz všech 45 příspěvků
ragelly

ragelly

Tuším, že doporučovat ti tam nabízí jakýkoliv seriál, který nemáš ohodnocený.
před 3 roky
Litocha

Litocha

To mi nedošlo, díky moc.
před 3 roky
ragelly

ragelly

Není zač :)
před 3 roky
Další články k tématu