11. 3. 2020

Novinka na SerialZone: Sestavte si vlastní TOP 10 žebříček!

Novinka na SerialZone: Sestavte si vlastní TOP 10 žebříček!

Na co to koukáš? A co mi doporučíš za seriál?

Každý seriálový závislák moc dobře zná tuhle otázku, která se na něj chrlí ze všech stran. Určitě i vy už jste museli odpovídat na zvídavé otázky svých kamarádů nebo rodinných příslušníků, které zaujala scéna na obrazovce, nebo jen hledali novou zábavu.

S naší novou vychytávkou můžete doporučovat seriály po kvantech. Tedy konkrétně po desítkách, a můžete je všechny poslat v jednom povedeném widgetu! Představujeme vám váš osobní žebříček TOP 10.

plakát

a teď ta těžká část

Myšlenka je zábavná. Zamyslete se nad tím, jaké seriály jste za život stihli odsledovat a které se vám líbily. To je ta snazší část. Pak vám/nám začne peklo.

Připravili jsme pro vás možnost sestavit si vlastní žebříček svých osobních nejoblíbenějších seriálů. Přidávejte si je do seznamu v libovolném pořadí, seřazujte dle libosti, pokud vám něco schází a něco přebývá, můžete kdykoliv seriál vyřadit a nahradit ho jiným.

Takže se zamyslete a vytvořte si vlastní vysněnou desítku seriálů, které milujete a klidně byste je mohli sledovat stále dokola. Pak už si stačí zobrazit widget, který se vám z vaší TOP 10 automaticky vygeneruje, abyste ho mohli poslat svým přátelům, pochlubit se s ním na profilu zde i na sociálních sítích, prostě kdekoliv se vám zlíbí.

snadný přístup

Odkaz na vytvoření svého žebříčku najdete na vlastním profilu v uživatelském menu, hned nad statistikami Můj rok. Jakmile si vytvoříte svůj seznam TOP 10 a aktualizujete stránku, objeví se vám pod seznamem možnost vytvoření vlastního widgetu. Ten pak můžete sdílet se všemi, kteří vás žádají o doporučení seriálů ke koukání, nebo se s ním můžete pyšnit přímo na svém uživatelském profilu.

nekonečná inspirace

Na SerialZone chodí tisíce aktivních registrovaných uživatelů. Mrkněte se ke svým přátelům, redaktorům a dalším sledovaným a zjistěte, jaké seriály mají nejraději právě oni! Nikdy nevíte, na jaký zapomenutý poklad můžete u ostatních narazit. TOP 10 je další prostředek, pomocí kterého můžete hledat nové věci ke koukání. Tak neváhejte a začněte navštěvovat i jiné profily krom toho svého, protože jde o nekonečnou inspiraci.

Příjemným bonusem pak je soukromá statistika – můžete sledovat, s kým se nejvíce shodujete, a kdo má naopak úplně jiný vkus.

statistiky pro statistikofily

Sledovat můžete nejen ostatní uživatele, ale také samotné seriály. Zajímá vás, kdo další má vaše oblíbené kousky ve své top desítce? Stačí mrknout na profil daného seriálu! V záložce Statistiky najdete nejen šikovné informace o tom, v kolika seznamech (a veřejně přístupných seznamech) se seriál nachází. Nově ve statistikách nechybí ani informace o tom, kolik lidí ho má ve své top desítce a na které pozici.

plakát

A to není všechno! Protože víme, že milujete statistiky stejně jako my, připravili jsme si pro vás také celkový žebříček nejvíce přidávaných seriálů do TOP 10 + seriály, které se dostaly v průměru na nejlepší (nejvyšší) příčky. Žebříčky se samozřejmě budou průběžně aktualizovat, jak si uživatelé budou postupně vyplňovat svou vlastní TOP 10.

plakát

Jak se vám líbí naše nová vychytávka? Šlo vám vytvořit nejlepší osobní desítku snadno, nebo stále přemýšlíte a zvažujete pro a proti u konkrétních zamilovaných seriálů? Podělte se s námi o vaše widgety!

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře82zobraz všech 82 příspěvků
Litocha

Litocha

Možná jsem si to jenom vsugerovala, ale nebyl někde výčet uživatelů, kteří mají největší shodu s mojí...
před 2 roky
Fruiko

Fruiko

U tvé top 10 by měl být v záhlaví odkaz na doporučení.
před 2 roky
Litocha

Litocha

Díky.
před 2 roky
Další články k tématu