24. 4. 2020

Novinka na SerialZone: Upgradujeme mobilní watchlist!

Novinka na SerialZone: Upgradujeme mobilní watchlist!

Stále více z vás k nám chodí ze smartphonů a my si toho hodně vážíme. Jistě jste si všimli, že jsme v únoru spustili novou verzi webu, a jednou z nejvýznamnějších změn byla mobilní verze našich stránek. Na tu teď padá naše velká pozornost. Snažíme se, abyste měli prohlížení našich stránek co nejpohodlnější z jakýchkoliv zařízení, a to včetně telefonů. Připravili jsme pro vás dark mode, včera jsme představili úpravu designu záložky Seriály a dnes přichází na řadu watchlist.

Watchlist je bezesporu jedna z našich nejnavštěvova­nějších stránek u nás – nabízí vám přehled o vysíláních všech vašich oblíbených současných, minulých i budoucích seriálů. Od spuštění nové verze už jsme pár drobných změn ve watchlistu udělali – změnili jsme ikonky pro odškrtávání epizod, zmenšili šířku řádků, abyste z watchlistu neměli tak dlouhou nudli, přidali jsme možnost řazení podle data premiéry a podle abacedy, no a v neposlední řadě jsme také přidali k seriálům rychlou volbu pro přesun do zamilovaných a ignorovaných.

Nyní přicházíme s jednou výraznější grafickou novinkou, které si všimnou všichni na svých smartphonech. megawir pro vás upgradoval design mobilního watchlistu, který je nyní ještě ucelenější, přehlednější a je na první pohled hned jasné, kterou epizodu ke kterému seriálu právě hodnotíte.


Jak se vám změna zobrazení watchlistu v telefonu líbí? Přijde vám nový design přehlednější? Podělte se o názory v komentářích!

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře73zobraz všech 73 příspěvků
ragelly

ragelly

Moje články nikdy nikdo nečte, už jsem si zvykla :D Po měsíci anket jsem se taky dozvěděla, že lidi...
před 4 roky
Olivia Caroline Jones

Olivia Caroline Jones

já, jakožto ”smártfounový šašek”, tuto změnu velice cením! děkuji 🤩
před 4 roky
megawir

megawir

Solidní 😁
před 4 roky
Další články k tématu