1. 5. 2020

Novinka na SerialZone: Víte, že chystáme novou rubriku?

S novým měsícem začínáme pěkně zostra! Chystáme pro vás totiž novinku, která vám rozšíří seriálové znalosti, abyste se mohli před přáteli chlubit, jací jste chytří! Je totiž na čase, abyste seriály nejen sledovali, ale také se o nich dozvídali zajímavé informace, které jste možná dosud nevěděli.

Nová rubrika se jmenuje Víte, že… a budeme vám ji dávkovat každý den! Jako ideální platformu jsme zvolili Flash News. Seriálové zajímavosti proto budete mít přímo na své Timeline, abyste je měli vždy ihned na očích.

v počtech je síla

Abychom zajistili co nejširší pokrytí celosvětové seriálové tvorby a každý si přišel na své, rozhodli jsme se do rubriky zapojit řadu redaktorů. Všichni totiž moc dobře víme, že každý má jiný vkus a s tím, kolik toho v dnešní době ve světě seriálů vzniká, není možné, aby pár lidí sledovalo všechno. Vyšší počet přispěvatelů zajistí širší spektrum zajímavostí, ze kterých si bezpochyby vyberete nějakou tu svoji, která vás zaujme.

Za rubrikou stojí furiant, takže prosím, veškeré pochvaly za nápad i zpracování směřujte jeho směrem!

děd Vševěd

Zajímavosti na vás na hlavní stránce ve Flash News budou čekat každý den ve 12:34:56 hodin :-) Vytvořili jsme pro ně nového uživatele Víte, že aneb starého dobrého Dědouše Vševědouše, takže pokud nechcete o svou pravidelnou dávku zajímavostí přijít, ujistěte se, že ho začnete sledovat!

plakát
Další díly seriálu
Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře19zobraz všech 19 příspěvků
Masha

Masha

tak pokud to bude něco takto starého tak asi ne :D tak za sebe uvidím, ale jinak určitě dobře...
před 4 roky
cindy

cindy

Super nápad. Možno by bolo zaujímavé ak by si Děd Vševěd pridal seriály ku ktorým písal zaujímavosti do...
před 4 roky
Furiant

Furiant

Píšu sice s několikatýdenním zpožděním, ale vytvořil jsem veřejný seznam seriálů, o kterých byla...
před 3 roky
Další články k tématu